Лоши резултати дрмају Манчестер, Челси, Реал

У СВЛАЧИОНИЦИ РЕАЛА ЛОША АТМОСФЕРА, МУРИЊО НЕРВОЗАН ЗБОГ ЛОШИХ РЕЗУЛТАТА, ЈУНАЈТЕД РЕАГУЈЕ СА 50 МИЛИОНА

         Фудбалска сезона у Европи се захуктала, а најјачи утисак остављају лоше партије фаворита. Не памти се када су Манчестер јуњтед, Реал Мадрид, Милан, Динамо из Загреба... имали слабији старт сезоне. О Црвеној звезди да не причамо.

         У Мадриду се одмах реаговало. Карло Анћелоти је на клупи Реал Мадрида свега три месеца и слабији је него икада пре. Кристијано Роналдо је после пораза од Ателтико Мадрида (првог после 14 година на Сантијаго Бернабеу) истакао да тренер није крив, него да играчи морају да преузму одговорност. Међутим, играчи су тражили хитан састанак са тренером и спортским директором, како екипа не би запала у озбиљније проблеме. Капитени екипе Икер Касиљас и Серхио Рамос су Анћелотију и Зидану поручили како је атмосфера у свлачионици лоша и како би могла да постане гора него прошле сезоне када је Мурињо „заратио” са пола тима.

         Ни у Лондону и Манчестеру није ништа боље.

         Челси се суочава са тешким периодом, а тренер Жозе Мурињо са неконтролисаним испадима. Контроверзни Португалац је, из немоћи, напустио конференцију за новинаре јер му се питање није свидело, као да не зна да се у Енглеској такво понашање не прашта. Британкси медији су почели да отварају пандорину кутију и преносе односе међу „плавцима” па тако наводе да је из екипе одстрањен млади Белгијанац Де Бруни јер је тражио већу минутажу, као и да су на Мурињовом тапету Торес, Азпиликута и Луиз (само се чека да се пожале), јер су пријатељи са Рафом Бенитезом.

         Ни на „Олд Трафорду” се мучи мука. „Ђаволи” су 12. на табели, али власници Јунајтеда су одлучили да реагују и спрече „пропаст” - породица Глајзер је издвојила додатних 50 милиона фунти за куповину појачања, а тренер Дејвид Мојес би, како наводи „Гардијан”, Лејтона Бејнса и Андера Ерера.

         Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари