Брука на леду: Плеј-оф одложен до даљег…

ВОЈВОДИНА, ЦРВЕНА ЗВЕЗДА И СТАРС СЕ ПРОТИВЕ УЧЕШЋУ ХК БЕОГРАД У ДОИГРАВАЊУ

        Доигравање у првенству Србије требало је да почне протеклог викенда, али су прве утакмице одложене и што је потпуно несхватљиво, не зна се кад и да ли ће уопште и почети.

        Разлог жестоког проклизавања на очигледно врелом нашем леду је неслагање новосадских тимова Војводине и Старса, као и београдске Црвене звезде, са форматом плеј-офа, односно учешћем ХК Београд.

        Директор такмичења због овакве ситуације послао је допис свим клубовима у коме тражи хитан састанак како би се пронашло решење за овако алармантну ситуација.

        Договор очигледно још увек није постигнут пошто се ни данашњи меч, заказан у Пиониру, између Београда и Партизана - неће одржати.

        Званичних информација из СХЛС нема, али је највероватнији исход (не)очекиваног замешатељства варијанта да ће Рисови, који су окончали деби сезону у МОЛ каравану, учествовати у плеј-оф, али готово сигурно без дванаесторице хокејаша Црвене звезде који су на почетку сезоне прешли у њихове редове.

        Са друге стране ни „црвено-бели” у борби за титулу неће моћи да рачунају на те оклопнике, пошто је прелазни рок окончан 31. јануара.

        Ипак, оно што је Звезди можда и важније, они ће се прикључити екипи у плеј-офу словеначког првенства.

        Постоји могућност и да се шампион Србије добије за зеленим столом, односно да се доигравање и не одржи. Наравно, свима је јасно каква би то брука била за овај спорт па се ипак треба уздати у „здрав разум”.

        У међувремену, љубитељи хокеја мораће да се потруде да очувају наду да се лед неће овако далеко од пролећа сасвим истопити.

        Ваљда се неће поновити бламажа са доделе Оскара па да за шампиона буде проглашена погрешна екипа.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари