Вулин, Весић и посланици и одборници СНС почињу штрајк глађу

ЖЕЛЕ ДА „СКРЕНУ ПАЖЊУ ДОНАЋЕ И СТРАНЕ ЈАВНОСТИ НА ТЕРОР ОБРАДОВИЋЕВИХ ФАШИСТА“

* Заменик градоначелника Београда Горан ВЕСИЋ: Недељама агресивна мањина, коју чини педесетак људи, у организацији Бошка Обрадовића и Драгана Ђиласа терорише грађане Београда, уништава градску имовину и спречава да се обављају радови у граду. Они то раде јер желе хаос и крв на улицама

_________________________________________________________________________________

         МИНИСТАР одбране Александар Вулин и заменик градоначелника Горан Весић, како су саопштили - ступиће у штрајк глађу, а према писању медија, у томе ће им се придружити посланици СНС, предвођени шефом посланичке групе Александром Мартиновићем, као и одборници те странке у Скупштини града Београда.

         Тај потез, како наводи Весић, виде као једини разуман и цивилизован начин на који би се, кажу, супротставили „хулиганизму и насиљу које лидери СзС спроводе у Београду”.

         Весић у изјави за Тајнуг наводи да недељама агресивна мањина коју чини педесетак људи у организацији Бошка Обрадовића и Драгана Ђиласа „терорише” грађане Београда, уништава градску имовину и спречава да се обављају радови у граду.

         „Они то раде јер желе хаос и крв на улицама”, рекао је Весић.

         „Не видим други начин да се цивилизовано и разумно одупремо хулиганизму дела опозиције, који ометају радове у центру Београда, уништавају имовину грађана и терају инвеститоре из нашег града, осим да започнемо штрајк глађу. Како ми у Граду, тако одборници Скупштине града и градских општина”, навео је Весић.

         Како је рекао, желе да скрену пажњу домаћој и међународној јавности на, према њиховим речима, „терор који Обрадовићеви фашисти спроводе у Србији”.

         Весић је додао да се никада није догодило да управа града ради, модернизује и развија Београд, а да се опозиција томе противи рушећи и терајући инвеститоре.

         „Јасно је да они то раде да би овој земљи било горе. Зато је наша одлука да започнемо штрајк глађу једини цивилизован начин на који ћемо показати да је њихово понашање недопустиво”, рекао је Весић.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари