Вулин, Весић и Мартиновић после разговора са Вучићем одгодили `штрајк глађу`

ПОСЛАНИЦИ СНС И ЊИХОВЕ КОАЛИЦИЈЕ ОСТАЈУ У ЗГРАДИ СКУПШТИНЕ СРБИЈЕ

            МИНИСТАР одбране Србије ,Александар Вулин, изјавио је да је, након јутрошњег разговора са председником Александром Вучићем, одгодио ступање у штрајк глађу који је био најавио за данас.

            Он је рекао новинарима да је прихватио Вучићеву сугестију да одгоди штрајк.

            Замјеник градоначелника Београда Горан Весић, који је, такође, најавио да ће ступити у штрајк глађу, каже да је и он одгодио ту одлуку, али је додао да остаје на снази.

            Он је најавио да ће заједно са градским и општинским одборницима у Београду остати у локалним скупштинама и започети штрајк глађу чим буде видио да хулигани поново уништавају градску имовину.

            Посланик СНС-а Александар Мартиновић најавио раније да ће посланици владајуће коалиције од данас боравити у Скупштини Србије како би је одбранили од оних који "насиљем, дивљаштвом, рушењем, фашизмом покушавају да преузму власт и промене изборну вољу грађана", додавши да за сада неће ступити у штрајк глађу.

            Мартиновић је на конференцији за новинаре у Скупштини, којој су присуствовали и посланици владајуће коалиције, рекао да је јутрос имао консултације са председником странке Александром Вучићем и да је донета одлука да за сада не ступају у штрајк глађу.

            Вулини и Весић јуче су најавили ступање у штрајк глађу, који, како је навео Весић, виде као једини разуман и цивилизован начин супротстављања "хулиганизму и насиљу" које лидери опозиционог Савета за Србију спроводе у Београду.

            (Срна)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари