Вучић: Веома сам забринут због свега на КиМ као и због предстојећег сусрета у Берлину

„ПРОТЕСТУ У БЕОГРАД У НАЈВИШЕ СУ СЕ РАДОВАЛИ ХАРАДИНАЈЕВИ И ТАЧИЈЕВИ МЕДИЈИ“

           ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је данас да је веома забринут због свега на Косову и Метохији као и због предстојећег сусрета у Берлину.

           "Бринем о свему и због сусрета у Берлину. Не због тога што се плашим било каквих притисака, нити мислим да ће их бити, већ не видим ни како даље ни шта даље са људима који су тако и толико неодговорни као што су албански лидери данас. То је оно што код мене изазива и велику бојазан и одређени страх, али утолико више ће нас натерати на још озбиљније и одговорније понашање", рекао је Вучић новинарима послије обиласка радова на клиничком центру Србије.

           Он је рекао и да је видио колико су енергије и наде полагали албански медији и радовали се ономе што се дешавало јуче на београдским улицама и да су се највише Харадинајеви и Тачијеви медији радовали ономе што потенцијално следи за Вучића.

           "То ми је улило додатну снагу и наду да радим добре ствари за нашу земљу и за наш народ на КиМ", поручио је председник Србије.

           Он је додао да су албански медији, за разлику од немачких и швајцарских, па и хрватских, видели ствари на улицама на другачији начин.

           (Танјуг)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари