Вучић: Уверен сам да ће односи Срба и Хравата у будућности бити све бољи

У АКАДЕМИЈИ СРПСКОГ НАРОДНОГ ВИЈЕЋА ПРЕДСТАВИЛИ МУ ПРОЈЕКАТ „БУДУЋНОСТ СРБА У ХРВАТСКОЈ”

          ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић изразио је вечерас уверење да ће односи Србије и Хрватске, као и економске везе две земље бити значајно унапређени.

          “Изражавам искрено уверење да ће односи Србије и Хрватске бити значајно унапређени, као и односи Срба и Хрвата у целини. Сигуран сам да ће Влада Републике Хрватске, као и сви ми у Србији, том важном и позитивном процесу дати пуни допринос”, написао је Вучић на свом Твитер налогу.

          Вучић је навео и да је оптимиста када је у питању економија.

          “Оптимиста сам када је у питању економија, уверен сам да ће наши односи у будућности бити све бољи, јер то је у интересу обе земље и оба народа”, написао је Вучић.

          Он је захвалио и на позиву српским привредницима да улажу у Хрватску и оценио да пруга Београд Загреб “може поново бити оно што је била пре 20-так година најважнија саобраћајница у региону”.

          Вучић је на Твитер налогу написао и је имао срдачан разговор са митрополитом загребачко-љубљанским СПЦ Порфиријем и полазницима Академије Српског народног вијећа који су представили пројекат “Будућност Срба у Хрватској”.

          (Бета)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари