Вучић: Са Путином ћу 17. јануара разговарати о свему отворено, па и о Трамповом писму

„ДОЧЕКУЈЕМ ГА СА РАДОШЋУ – НИКАДА НИСАМ ИМАО ПРОБЛЕМ ДА СА ЊИМ ОТВОРЕНО РАЗГОВАРАМ“

          ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић изјавио је да није видео никакве проблеме са „руске стране” после писма председника САД Доналда Трампа, те да ће са председником Русије Владимиром Путином током његове посете Србији, 17. јануара, о свему разговарати отворено, као и увек до сада, па и о Трамповом писму.

         „Што се тиче руских реакција, нисам их видео. Путина са радошћу дочекујем 17. јануара. Нисам имао никада проблема да разговарам са њим отворено. Али нисам видео проблеме са руске стране”, рекао је председник Вучић на питање новинара о медијским наводима о негативној реакцији на Трампово писмо у делу руске јавности и, могуће, у појединим политичким круговима.

         Вучић је додао да му је, ако се мисли на реакције медија, лакше да види шта је у српским медијима, иначе „много теже и горе, него у руским”, и не види, каже, што би коментарисао руске медије”.

         Истакао је и да је Трампово писмо рационално, какво се и може очекивати од америчког председника, будући да су САД признале Косово: „Али, за нас је добра вест што се захтева улога Београда, а Приштини каже да мора да се договори са Београдом”, рекао је Вучић, преноси Танјуг.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари