Вучић признао да би његова посета КиМ без дозволе Приштине направила проблеме Србима

У НОВОМ ПАЗАРУ РЕКАО ДА БИ У ЈУЖНУ ПОКРАЈИНУ МОГАО ДА УШЕ ПРЕКО „АЛТЕРНАТИВНИХ ПРЕЛАЗА”

  • „Савамалу су (други председнички кандидати) користили за најглупље нападе на мене, али нека малтретирају и хапсе. Али нека ме ухапсе зато што бих ја то (срушио) у сред бела дана. Да се направи лепши простор за нашу децу, уместо оне три уџерице”
  • „Један досовски кандидат поменуо је моје име 21 пут директно и 37 пута индиректно. Не знам само када је стигао све то да уради”

         ПРЕДСЕДНИЧКИ кандидат владајуће коалиције Александар Вучић изјавио је данас да има жељу да у оквиру кампање посети Косово и Метохију и да може то да уради и без дозволе власти у Приштини, али да мисли да то не би имало смисла и да не жели да тако изазове проблеме Србима из покрајине.

         Након отварања Атлетског стадиона у Новом Пазару, Вучић је новинарима рекао да он може да уђе на Косово преко алтернативних прелаза, али да не жели да створи неки немир и проблеме Србима који тамо остају да живе.

         Говорећи о дијалогу са Приштином, Вучић је рекао да Београд жели да се тај процес настави, али да друга страна само тражи разлог и изговор да се то не би догодило.

         Он је, такође, рекао и да не разуме због чега председник Косова Хашим Тачи толико инсистира и жури са формирањем такозване војске.

         На питање - да ли очекује помоћ Европске уније поводом покушаја Приштине да преузме имовину СФРЈ и Србије - Вучић је рекао да то није питање помоћи већ да је време да се и Унија изјасни да ли је нешто истина или није, односно да ли је неко прекршио договор или није.

         Коментаришући оптужбе које су на његов рачун изнели кандидати опозиције на Радио-телевизији Србије (РТС), који су га оптужили да је крив за последице поплава, рушење у београдској четврти Савамала и погибију седам људи у војном хеликоптеру, Вучић је иронично рекао да је “његова божија улога била да излије онолике кише и поплаве на Србију”.

         „Не знам само како су ти генији то смислили... Савамалу су користили за најглупље нападе на мене, али нека малтретирају и хапсе. Али нека ме ухапсе зато што бих ја то (срушио) у сред бела дана. Да се направи лепши простор за нашу децу, уместо оне три уџерице”, рекао је Вучић.

         Он је рекао да размишља да ли да уопште оде на представљање на РТС јер је обавештен да је добио термин у којем “сви домаћини спавају”, али да ће то вероватно ипак учинити јер има обавезу и јер неко треба мало да говори и о свом програму.

         „Један досовски кандидат поменуо је моје име 21 пут директно и 37 пута индиректно. Не знам само када је стигао све то да уради”, рекао је Вучић.

         (Бета)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

zauvek branilac's picture
zauvek branilac 18:14 19.03.2017.

  • +4
Voting is closed.

Kosmetski srpski Velikošiptari nisu "Priština", privremeno okupirana Priština je srpski grad!

Baja's picture
Baja 18:43 19.03.2017.

  • +2
Voting is closed.

O čemu pričaš ti čoveče i gde ti živiš,u kakvoj magli ?

Posle potpisivanja "briselskog sporazuma" 2014. godine, Srbi na Kosovu su preko 50% glasali za Vučića i SNS. Isto kao i 90. godina kada je Srbija povukla svoju vojsku,sudove,policiju i administraciju sa Kosmeta.Niko se tu nije opametio. Svi koji su pobegli u Srbiju glasaju za iste one stranke propasti za koje su glasali 90. godina.
Njihovi predstavnici su skpštini kosova i vladi kosova.
Ti koji su glasali nipočemu se u mentalnom sklopu ne razlikuju od tebe u magli.

Šteta koju su patriJote napravile u mnogo čemu je nepopravljiva.

Igor Grozni's picture
Igor Grozni 14:05 21.03.2017.

  • +2
Voting is closed.

Fukaro jedna,dokle ces da ponizavas Srbe i Srbiju.

Додај коментар