Вучић: Колико год убедљиво губила изборе, опозицији је увек крив - народ

НАПИСАО АУТОРСКИ ТЕКСТ ЗА „ПОЛИТИКУ“ КОЈА ГА ЈЕ ОБЈАВИЛА ПОД НАСЛОВОМ „ЕЛИТА И ПЛЕБС“

* „Само их погледајте и запитајте се какве су то громаде када их предводе интелектуалне величине попут Трифуновића, Обрадовића, Ђиласа, јер несумњиво је да ова тројица, приде и Јеремић, имају највеће знање, непоколебљиво поштење и божански морал

* „Када будем поново рекао како их презирем, биће и јасно зашто то радим. Зато што они презиру Србију

______________________________________________________________________

          МА КОЛИКО убедљиво губили изборе, крив је увек народ, јер ми, глупи део Србије, за разлику од њих ништа не разумемо, па зато и не можемо да доносимо исправне одлуке, написао је председник Србије Александар Вучић о опозицији у ауторском тексту за лист "Политика", под насловом "Елита и плебс".

         Вучић је за "Политику" написао да је последњих дана и недеља пређена граница, како је рекао, сваке политичке учтивости и елементарне пристојности, у свеприсутној кампањи, како је оценио, омаловажавања свих који мисле другачије од оних који су у српском друштву умислили да, из неког разлога, припадају елити, мислећем, социјално и умно еманципованом слоју друштва.

         "Уосталом, само их погледајте и запитајте се какве су то громаде када их предводе интелектуалне величине попут Трифуновића, Обрадовића, Ђиласа, јер несумњиво је да ова тројица, приде и Јеремић, имају највеће знање, непоколебљиво поштење и божански морал", написао је Вучић.

         Он је навео да су они "очигледно нервозни јер преврати не успевају, као и да је подршка народа обрнуто пропорционална рушилачким напорима које предузимају на дневном нивоу".

         "Политички квазиелитисти прибегли су опробаном, неки би, делимично с правом, рекли, фашистичком методу, подели народа на супериорне, оне којима они припадају, и инфериорне, оне који никако не могу да победе", навео је Вучић.

         Додаје да ће ти инфериорнији временом постајати, како је оценио, све глупљи, одвратнији, сиромашнији и необразованији, за разлику од првих.

         "Лепо су смислили, народе цркни, док они лепо живе, а ако нам се супротставите, ви куго народна, ми препаметни и од Себе изабрани, сломићемо вам кичму, као и оним малобројним представницима народа који га се не стиде", написао је Вучић у у ауторском тексту "Елита и плебс".

         Он је навео да је спреман да брани право сваког човека у Србији да не буде, како је навео, гажен, пљуван и проглашаван за мање вредног, као и право да народ сам бира, што је Вучић оценио, да народ то уме и да ће умети на следећим изборима.

         "Зато, када будем поново рекао како их презирем, биће и јасно зашто то радим. Зато што они презиру Србију", рекао је Вучић.

         (Бета)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари