Вучић: Ја Србију не дам, иако сам на ивици између пораза и победе

„МНОГО ЈЕ УРАЂЕНО, АЛИ СВЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗГУБИ АКО СЕ НАИЗБОРИМА ДОНЕСЕ ПОГРЕШНА ОДЛУКА”

Vučić: Ja Srbiju ne dam, iako sam
na ivici između poraza i pobede

         ПРЕДСЕДНИЧКИ кандидат владајуће коалиције Александар Вучић позвао је вечерас грађане да 2. априла изађу на изборе за председника Србије и изјавио да жели да настави да се бори за мир и стабилност, независност и слободу Србије.

         „Желим да се борим за Србију, да радим вредно и марљиво, да сачувамо мир и стабилност да Србија побеђује. Морамо да наставимо да побеђујемо. Сви који не изађу на изборе гласаће за друге, који би да нас врате у прошлост”, рекао је Вучић представљајући се на Другом каналу Радио-телевизију Србије.

         Вучић је казао да је “на ивици између пораза и победе” на председничким изборима, али да верује да ће грађани умети да изаберу будућност земље, а не повратак у прошлост и пљачкашке приватизације.

         „Ја Србију не дам, Србија је важнија од свачије фотеље... Ја живим све снове и све муке Србије. Кад су поплаве, ја нисам у кревету, ја сам са народом. Кад имамо проблем у региону, ја не шаљем неког другог - идем да решавам проблем”, рекао је Вучић, који је актуелни премијер.

         Додао је да је много тога урађено у земљи и да много тога још мора да се уради у свим областима, али да све то може да се изгуби ако се на изборима донесе погрешна одлука.

         Вучић је казао да зна да грађани живе тешко, наводећи да ће постепеним повећањем плата и пензија живети све боље.

         Према његовим речима, стопа незапослености треба да се спусти испод европског просека, односно испод 10 одсто и најавио прилике за запошљавање младих људи који изражавају “протест”.

         Председнички кандидат је рекао да ће крајем марта буџет Србије имати суфицит, наводећи да то значи да ће ове године бити новца за нова улагања, првенствено у инфраструктуру, али и за повећање пензија.

         Вучић је рекао да ће се веома брзо састати с председником Русије Владимиром Путином додајући да би то могло да буде пре избора.

         (Бета)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари