Вучић два дана у Вашингтону, срешће се са Пенсом, Мекејном, Џонсоном, Марфијем и Кливером

РАЗГОВАРАЋЕ И СА ШЕФОМ БИРОА НАЦИОНАЛНЕ ГАРДЕ САД И КОМАНДАНТОМ НАЦИОНАЛНЕ ГАРДЕ ОХАЈА

Александар Вучић

        ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић боравиће од сутра у дводневној посети Сједињеним Америчким Државама, где ће имати низ сусрета са америчким званичницима.

        Вучић ће у Вашингтону разговарати са потпредседником САД Мајком Пенсом, председавајућим Комитета за оружане снаге Сената Конгреса САД сенатором Џоном Мекејном, затим са председавајућим и копредседавајућим сенатског поткомитета за Европу сенатором Роном Џонсоном и сенатором Крисом Марфијем, као и са копредседавајућим Српског конгресног кокуса конгресменом Тедом Поом и Емануелом Кливером, саопштило је Председништво.

        Планиран је и сусрет председника Србије са шефом Бироа Националне гарде САД генералом Џозефом Ленгијелом и командантом Националне гарде Охаја генерал-мајором Марком Бартманом.

        Вучић ће се састати и са представницима Пословног савета за међународно разумевање (Business Council for International Understanding) и присуствовати потписивању Меморандума о разумевању са компанијом CISCO, која се бави дизајнирањем, производњом и продајом опреме за рачунарско умрежавање, додаје се у саопштењу.

        Бета

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари