Вучић два дана у Вашингтону, срешће се са Пенсом, Мекејном, Џонсоном, Марфијем и Кливером

РАЗГОВАРАЋЕ И СА ШЕФОМ БИРОА НАЦИОНАЛНЕ ГАРДЕ САД И КОМАНДАНТОМ НАЦИОНАЛНЕ ГАРДЕ ОХАЈА

Александар Вучић

        ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић боравиће од сутра у дводневној посети Сједињеним Америчким Државама, где ће имати низ сусрета са америчким званичницима.

        Вучић ће у Вашингтону разговарати са потпредседником САД Мајком Пенсом, председавајућим Комитета за оружане снаге Сената Конгреса САД сенатором Џоном Мекејном, затим са председавајућим и копредседавајућим сенатског поткомитета за Европу сенатором Роном Џонсоном и сенатором Крисом Марфијем, као и са копредседавајућим Српског конгресног кокуса конгресменом Тедом Поом и Емануелом Кливером, саопштило је Председништво.

        Планиран је и сусрет председника Србије са шефом Бироа Националне гарде САД генералом Џозефом Ленгијелом и командантом Националне гарде Охаја генерал-мајором Марком Бартманом.

        Вучић ће се састати и са представницима Пословног савета за међународно разумевање (Business Council for International Understanding) и присуствовати потписивању Меморандума о разумевању са компанијом CISCO, која се бави дизајнирањем, производњом и продајом опреме за рачунарско умрежавање, додаје се у саопштењу.

        Бета

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Ajde_ZnakPitanja's picture
Ajde_ZnakPitanja 21:36 15.07.2017.

  • +3
Voting is closed.

Ja! Pashi se harach mora nositi na vreme. Inache che stigne svileni gajtan na jastuku! I to jutarnjom poshtom!

Ajde_ZnakPitanja's picture
Ajde_ZnakPitanja 21:41 15.07.2017.

  • +4
Voting is closed.

Da li che objasniti Trampu zashto je navijao za njegovog protivjika na predsednichkoj kampanji. Kad su ga novinari pitali zashto otvoreno lobira za Klintonovku, odgovirio: Zato shto Sam pametan!?
:-)))

dumbo's picture
dumbo 21:47 15.07.2017.

  • +3
Voting is closed.

Овај ,,кукавац из Србије,, иде да чује нова наређења по питању Космета, притиску дс уведе санкције Русији, забрану давања статуса центру у Нишу, задатак да како само он зна, ,минира,, било коју меру изградње Турског тока из Бугарске према Србији и Мађарској, да још мало,,помогне,, ,браћи Тачију и Харадинају ,,око учвршћивања државности Косова, јер Вучић тамо има своје људе специјализоване за финалну издају и предају Космета..Задаци и само задаци, јер ако неће он, има ко и хоће...

karabas's picture
karabas 11:43 16.07.2017.

  • +4
Voting is closed.

Gospodar Zarin's picture
Gospodar Zarin 22:46 15.07.2017.

  • +3
Voting is closed.

Picousti kvisling odlazi na raport kod gazde.
Ceka ga nacista Majk Pens, njegov kolega Mekejn&Co.
Disciplina kicme na delu. Dobice listu domacih zadataka.
I kao da to sve nije dovoljno, uvaljuju nam famoznu spijunsku CISCO firmu za elektronski nadzor, inace cuvenu po skandalima globalnog prisluskivanja. CISCO je digitalni trojanski konj koji sakuplja podatke za NSA&FBI&CIA. Klaper je popio otkaz kao glavni koordinator sveopsteg nadzora, ali se naravno nista nije promenilo.
Evidentno je da se steze se obruc oko Srbije, picousti kvisling ima ulogu udarne igle neokonzervativne antiruske masine.

karabas's picture
karabas 11:50 16.07.2017.

  • +4
Voting is closed.

Одавно он ради по задацима одавно задатим.
Сада иде без гаћа, секс је у питању :)))

jonbonjovi's picture
jonbonjovi 08:45 17.07.2017.

  • +3
Voting is closed.

Dovoljno je samo uporediti listu "funkcionera" u Americi i susrete na vrhu u Rusiji. U Americi ga docekuju oni koji nisu u vlasti, a u Rusiji na najvisem nivou.

Додај коментар