Тадић са Чанком нуди `бољи живот`, реформе и модернизацију Србије

Председник ДС потписао парламентарну листу ''Избор за бољи живот''

        ПРЕДСЕДНИК Демократске странке Борис Тадић потписао је листу "Избор за бољи живот – Борис Тадић", за парламентарне изборе заказане за 6. мај 2012. године.

        Том приликом је истакао да предстојећи избори представљају избор за будућност, избор за остваривање нових шанси које су нам отворене освајањем статуса кандидата.

        Обећао је да ће Демократска странка и листа "Избор за бољи живот — Борис Тадић" грађанима `понудити кредибилан план који ће омогућити отварање нових шанси за све наше грађане и представити листу одговорних људи који тај план могу да спроведу`.

        Тадић и демократска странка желе, дакле, да Србију усреће заједно са ненадом чанком и његовом Лигом содијалдемократа Војводине. А да у том погледу не би било никаквих недоумица, на сајту ДС је објављено:

        «Листа кандидата за парламентарне изборе "Избор за бољи живот – Борис Тадић" је заједничка листа састављена од странака са којима демократе деле исте вредности и програмске циљеве, странака са којима и у будућности желе да наставе процес европских интеграција, реформи и модернизације Србије».

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари