Српска народна партија: НАТО лобисти трују народ лажима против Русије

ВЕЋ ТРИ ДАНА ТРАЈЕ КАМПАЊА ОПТУЖИВАЊА РУСИЈЕ ДА СТОЈИ ИЗА НАСИЉА У БЕОГРАДУ

* Појединци који се српској јавности представљају као угледни политичари, аналитичари и новинари годинама је трују тврдњама о наводној руској завери против Србије са јединим циљем да Србија уђе у сукоб са Русијом, да наша држава уведе санкције Русији и да на крају Србија призна независност Косова и постане чланица НАТО пакта

* Српски народ јако добро зна колико су Русија и њен председник Путин помогли Србији у борби за Косово, у борби да се спречи да српски народ буде проглашен за геноцидан, да се спречи да Косово уђе у међународне институције и да се наша Војска и наша безбедност ојачају да постанемо прва војна сила на Балкану

* Никаква пропаганда појединих НАТО лобиста и плаћеника никада неће моћи да сруши пријатељство српског и руског народа и савезништво исковано у најтежим тренуцима, а које је Србији увек доносило слободу, независност и снагу

__________________________________________________________________________

        У ПРЕТХОДНА три дана сведоци смо агресивне кампање против Русије и председника Владимира Путина коју спроводе појединци који се српској јавности представљају као угледни политичари, аналитичари и новинари.

        Ових дана они огољено испољавају своју мржњу према Русији оптужујући ову земљу да стоји иза насиља у Београду.

        Ови појединци годинама трују српску јавност о наводној руској завери против Србије са јединим циљем да Србија уђе у сукоб са Русијом, да наша држава уведе санкције Русији и да на крају Србија призна независност Косова и постане чланица НАТО пакта.

        Та пропаганда је добро организована и оркестрирана из центара који финансирају ове појединце да сви у глас, као папагаји, понављају једну те исту поруку о тобожњем “малигном руском утицају на Балкану “, а која је скована за потребе разних корисних идиота у пропагандним лабораторијама НАТО пакта.

        Безочнију лаж и приземнију пропаганду ових отворених заговорника интереса сила које су нас бомбардовале и подржале лажну државу Косово, наша јавност одавно није видела.

        Без иједне чињенице и без иједног доказа оптужују Русију и председника Путина да организују преврат у Србији и руше демократски изабрану власт.

        Оваквим порукама они директно раде против Србије и њене суверене и независне политике, са јасним планом да утичу на промену државне политике која би Србију одвела у НАТО пакт што би уништило нашу независност и спречило вођење политике у складу са нашим државним интересима.

        Многи од ових носилаца антируске и натовске пропаганде у Србији познати су домаћој јавности и по томе што су отворено подржавали Мила Ђукановића у његовом обрачуну са српским народом у Црној Гори.

        Неки од њих, веома утицајни у Србији, учествују у овој антируској кампањи јер су приватним и пословним интересима повезани са НАТО миљеником Милом Ђукановићем.

        Српски народ јако добро зна колико су Русија и њен председник Путин помогли Србији у борби за Косово, у борби да се спречи да српски народ буде проглашен за геноцидан, да се спречи да Косово уђе у међународне институције и да се наша Војска и наша безбедност ојачају да постанемо прва војна сила на Балкану.

        Они који данас нападају сарадњу Србије и Русије управо желе супротно, да будемо неслободан, понижен, геноцидан народ, без Косова, без достојанства и самопоштовања.

        Никаква пропаганда појединих НАТО лобиста и плаћеника никада неће моћи да сруши пријатељство српског и руског народа и савезништво исковано у најтежим тренуцима, а које је Србији увек доносило слободу, независност и снагу.

        Наш народ одлично зна да Русија и председник Владимир Путин никада неће бити против Србије, већ увек уз Србију и са Србијом, поштујући и чувајући нашу независност, наше Косово, нашу државу и институције које је демократски изабрао српски народ.

        (саопштење Српске народне партије)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари