Шешељ: Мичел ће тражити столицу у УН за Косово, Американци наумили да окупирају Брчко

„ДА“ УЛТИМАТУМУ БИЛО БИ ПОЧЕТАК КРАЈА СРБИЈЕ, ПОЗВАТИ РУСИЈУ ДА ПОСТАВИ ВОЈСКУ НА ЗАПАДУ СРБИЈЕ

  • Председник СРС позвао Владу и председника Србије да предузму хитне мере како би се Србија укључила у ОДКБ и упозорио: „Једини спас је у директном савезу са Русијом“

        ПРЕДСЕДНИК Српске радикалне странке Војислав Шешељ изјавио је данас да се притисци САД на Србију појачавају и улазе у веома озбиљну фазу и да се то види кроз долазак америчког званичника Веса Мичела који је, према Шешељевим речима, дошао да уручи ултиматум Србији да прихвати улазак Косова у Уједињене нације и притисне државни врх да уведу санкције Русији.

        „Улазак Косова у УН би био признање независности, макар Србија никад не донела ниједан званични акт по том питању. Ко Србију пита да ли признаје независност државе, кад је она чланица УН?!“, рекао је Шешељ новинарима у Скупштини Србије.

        Он је додао да ако би САД са ножем под грлом натерале председника Србије и Владу да признају Косово, то би значио „почетак краја Србије“.

        Он је рекао да је Мичел дошао на Балкан да сузбије руски утицај на Балкану и да притисне председника Александра Вучића и Владу Србије да прихвате увођење санкција Русији.

        Шешељ је рекао да је Мичел открио намеру САД да „окупирају Брчко, како би поцепали Републику Српску на сва дела“ и како би се Република Српска утопила у федералну Босну и Херцеговину.

        Он је позвао Владу и председника Србије да предузму хитне мере како би се Србија укључила у ОДКБ, војни савез под вођством Русије а захтева од Русије да постави војне снаге у западном делу Србије.

        „Једини спас је у директном савезу са Русијом. Једино Русија може одвратити Американце од њихових сулудих планова на Балкану“, рекао је Шешељ.

        Бета

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари