Шешељ: Ако постанем председник Србије, позваћу Русију да отвори војне базе у нашој земљи

„ЗАБОРАВИО” САМО ЈЕДНО: ДА ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ НЕ ВОДИ ЊЕНУ СПОЉНУ ПОЛИТИКУ

 • „По мојим сазнањима, Русија је веома заинтересована за наше чланство у ОДКБ. Било би добро да Русија успостави базе у Србији с радарским системима и системима ПВО С-300 и С-400, јер ће тако смањити и наше трошкове опремања војске а много тога бисмо добили и бесплатно, па бисмо онда могли да подигнемо животни стандард војника и официра”

         КАНДИДАТ Српске радикалне странке за председника Србије, Војислав Шешељ, изјавио је да би као председник државе позвао Русију да успостави војне базе у Србији.

         Гостујући на Радио-телевизији Србије (РТС), лидер радикала је казао да би са функције председника државе покушао да убеди владу да Србија треба да приступи Организацији Уговора о колективној безбедности (ОДКБ) чије су чланице, поред Русије, и Белорусија, Казахстан, Таџикистан, Киргистан и Јерменија.

         „По мојим сазнањима, Русија је веома заинтересована за наше чланство у ОДКБ. Било би добро да Русија успостави базе у Србији с радарским системима и системима (противваздушне одбране) С-300 и С-400, јер ће тако смањити и наше трошкове опремања војске а много тога бисмо добили и бесплатно, па бисмо онда могли да подигнемо животни стандард војника и официра”, казао је Шешељ.

         Он је оценио и да се за актуелни режим у Србији не може рећи да је “антируски” као и да Москва не сме да квари односе са премијером Александром Вучићем, ако он има шансе за победу на предстојећим председничким изборима.

         Говорећи о противкандидатима на изборима 2. априла, Шешељ је оценио да су му Вук Јеремић и Саша Јанковић „највећи ривали у првом кругу”.

         „Зато и покушавам да их победим износећи компромитујуће материјале о њима. Јанковића компромитује убиство које се догодило у његовом стану и то његовим пиштољем, мада не могу кажем да је било намерно. Јеремић и Борис Тадић су у најмању руку заташкавали убиство двојице гардиста 2004. године”, казао је Шешељ.

         Он је додао и да цени председничке кандидате Милана Стаматовића, Александра Поповића и Милана Паровића, наводећи да нема сазнања да су се икада компромитовали.

         (Бета)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Adios Amigos's picture
Adios Amigos 23:35 20.03.2017.

 • +5
Voting is closed.

bio bi stos da pobedi i pozove Ruse, a oni onda pocnu nesto da mrse i kazu NE MOZE !

haha bila bi to zajebotka veka

Gospodar Zarin's picture
Gospodar Zarin 23:51 20.03.2017.

 • +5
Voting is closed.

A sta ti mislis da oni ne znaju da je on obicna debilcina!?
Slusaj ga kako se iznenada rasprdeo o svemu i svacemu - smrz'o se od Belog, ne sme ni da ga pomene...

Видра's picture
Видра 00:00 21.03.2017.

 • +5
Voting is closed.

Послушао би те Путин из прве и послао ти Жириновског да са њим играш шаха , и ништа више!!! Е Шешо , Шешо и ти си пролупо!!!

garavi's picture
garavi 00:14 21.03.2017.

 • +5
Voting is closed.

Др лајало Вјекослав Шешељ свакако је бољи од пицоустог квинслинга ...
али народ треба да гласа за Бошка Обрадовића или Милана Стаматовића!

Adios Amigos's picture
Adios Amigos 06:58 21.03.2017.

 • +5
Voting is closed.

Bosko ce dovesti CIA i NATO i onda ce kazati da su mu Rusi tako rekli

Bojan's picture
Bojan 00:32 21.03.2017.

 • +5
Voting is closed.

Ma jedini je Šešelj pravi patriota i borac za Srbiju, svi ovi ostali su prozapadni i karijeristi i makijavelisti i sve najgore moguće. Svi su oni slatkorečivi pozeri, kič na koji se pali naš narod. Sem možda Radulovića koji vrlo pametno govori o tome šta bi u ekonomiji trebalo da se uradi. Deluje mi pošteno, ali ipak Šešelj..

Slobodanka's picture
Slobodanka 08:49 21.03.2017.

 • +5
Voting is closed.

Naseo si kod ocene Radulovića. On je za brzopoteznu predaju KIM i isto je prozapadni igrač.

Bojan's picture
Bojan 10:53 21.03.2017.

 • +5
Voting is closed.

U pravu si Slobodanka, on samo lepo priča, njega podržavaju DS, Živković, a on je hteo da podrži Jeremića i Jankovića. Sve je to isti šljam. Izvinjavam se, nisam baš u toku..:)

iki's picture
iki 13:24 21.03.2017.

 • +5
Voting is closed.

Bojane, Bojane, ma kakav Šešelj, to je đubre od čoveka, ako se izuzme Hag, on je gola nula.

Bojan's picture
Bojan 20:12 21.03.2017.

 • +5
Voting is closed.

A zašto djubre Iki? Jel izdao svoju zemlju možda? Jel se dodvorava možda Zapadu? Da li bi on rasprodavao državnu imovinu i ostao priključen na infuziju MMF-a kao neki narkoman i da ceo državni aparat i javni sektor žive na kredit koji ćemo mi sutra morati da vraćamo? To sve čine svi ovi od 5. oktobra pa na ovamo. Misliš li da je on takav? Kada je on promenio svoje stavove i svoju politiku? Ulizuje li se Zapadu?
U ČEMU JE TO ON TOLIKO LOŠ IKI?
ARGUMENTUJ!

Александар Србски's picture
Александар Србски 09:56 21.03.2017.

 • +5
Voting is closed.

Мутави тата гура поремећеног сина.

Додај коментар