Рађајмо и одгајајмо своју децу за вечни живот Србије

РАДУЈМО СЕ И ГРАДИМО - БОЖИЋНА ПОРУКА ПОКРЕТА ЗА СРБИЈУ

  • Служење Господу данас предводи велика и непрегледна Русија, у којој се спајају земља и небо

          ЧОВЕЧАНСТВО је поново рођено у Господу и постало део васељенске породице у којој су и деца са Оцем задобила могућност вечног поверења и вечног живота.

          То је Рождество, Божић, дан који нам греје срца и већ 2018 година нас увек поново радује, и нас и нашу децу, и подстиче нас на ново рађање.

          У служењу Господу, у љубави према Њему и својим ближњима, у стваралаштву, уздигао се Хелм и ми Срби на њему, као источник цивилизације. Данас је предводи велика и непрегледна Русија, у којој се спајају земља и небо.

          У служењу Мамону, у пљачки, зеленаштву, обмани, себичности и приватизацији, истакао се евроатлантски Запад, као врхунац антицивилизације. Данас је у агонији, а велике светске силе се рађају, ослобађајући се његових окова.

          Свако ко зна, верује или бар жели да духовно надвисује зверско, животињско, материјално, лако ће се определити.

          Наше знање, вера и жеља су бескрајно моћније од њихове окрутности. Само, морамо их пројавити, да би наша деца спознала своју моћ и наставила стваралаштво.

          И на нашем заветном Хелму, као у доба својих највећих домета, предложимо и предводимо заветну државну заједницу, утемељену на љубави према Господу и својим ближњима, у којој ће једини ауторитети бити духовни и морални, и која ће садржати и демократију и социјалну правду и стваралаштво, као највиши израз заједнице слободних личности, које задовољава све потребе и испуњава Васељену стваралачким смислом – Логосом.

          Како нам је показало и како нас је обавезало рођење Богочовека, рађајмо и одгајајмо своју децу за вечни живот Србије, Хелма и људског рода, у миру, у таквој, Богом благословеној заједници љубави, истине и слободе.

          Радујмо се и градимо!

          Мир Божји, Христос се роди!

          ПОКРЕТ ЗА СРБИЈУ

           О Божићу 2018. г.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари