Пуповац: Кабинет Цвијановић обезбедио десет контејнера за најугроженије у Петрињи и Глини

ПРЕДСЕДНИЦА СРПСКЕ УКЉУЧИЛА СЕ У ХУМАНИТАРНУ АКЦИЈУ „БАНИЈА ЈЕ НАША КУЋА“

* Председник Српског народног вијећа Милорад ПУПОВАЦ: Председница Цвијановић је у року од непуних сат времена потврдила спремност да људима упути контејнере које је произвело предузеће из Козарске Дубице. Контејнери ће током дана стићи у Хрватску и биће подељени људима из Глине и Петриње, којима су неопходни

________________________________________________________

       ПРЕДСЕДНИК Српског народног вијећа Милорад Пуповац изјавио је за Срну да је кабинет председнице Републике Српске Жељке Цвијановић обезбедио 50.000 КМ за набавку десет контејнера за смештај најугроженијих породица у Глини и Петрињи.

Милорад Пуповац - Фото: РТРС- Желим још једном да изразим велику захвалност Републици Српској и председници Цвијановић, ово је велики гест, посебно зато што је направљен у тако кратком року и практично одмах након телефонског разговора - рекао је Пуповац.

       Пуповац је истакао да се кабинету председнице Републике Српске обратио за помоћ у набавци контејнера, јер је то тренутно најважније за смештај становништва које је у земљотресу остало без места за становање.

       - Председница Цвијановић је у року од непуних сат времена потврдила спремност да људима упути контејнере које је произвело предузеће из Козарске Дубице. Контејнери ће током дана стићи у Хрватску и биће подељени људима из Глине и Петриње, којима су неопходни - истакао је Пуповац.

       Пуповац је нагласио да ће десет контејнера из РС значајно помоћи људима да се сместе, додајући да је Влада Хрватске данас обезбедила 140 контејнера, који се деле на подручју Глине и Петриње.

       Пуповац је додао да су потребе грађана у овим местима велике, те да осим контејнера недостају агрегати и кабанице.

       (Срна)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари