Протест све до манастира

 МИТИНГ У ГРАЧАНИЦИ

           ЗБОГ УБИСТВА АЛЕКСАНДРА ПУТНИКА

 Добрица Путник

  • Рањени Добрица Путник пребачен у китровички клинички центар где га чека нова операција јер је задобио више устрелних и прострелних рана у пределу грудног коша, трбуха и у надлактицу

        ЧАГЛАВИЦА, (ФоНет) - У Грачаници је у току протестни скуп поводом убиства Александра Путника и рањавања његовог сина Добрице, који је у понедељак увече из призренске пребачен у косовско-митровичку болницу.

        Протестни скуп је почео испред споменика у центру Грачанице у 11 часова након чега је предвиђена протестна шетња до манастира Грачаница, јавио је КиМ радио.

        Скуп организује Дом здравља Грачаница у знак протеста због убиства Александра и рањавања његовог сина Добрице током викенда у близини Ораховца.

        Добрица је у Митровичком клиничком центру подвргнут хируршком захвату.

        Дежурни хирург Здравственог центра у северном делу Косовске Митровице Гојко Игрутиновић рекао је да су сви витални параметри пацијента су добри.

        „Задобио је више устрелних и прострелних рана у пределу грудног коша, трбуха и надлактици. У регији грудног коша има прострелну рану, у регији трбуха устрелну рану, те смо извршили мању хируршку интервенцију и извадили парче метала, вероватно деформисани метак ”, рекао је Игрутиновић и најавио да ће бити потребна још једна операција.

        Тело убијеног Александра Путника још је на обдукцији у Приштини.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари