Шабић: Многи ми – и грађани и политичари – сугеришу да се кандидујем за градоначелника Београда

О ТОМЕ ЈОШ НИЈЕ РАЗМИШЉАО, ПОГОТОВО ШТО „ИМА ЈОШ СТВАРИ КОЈЕ КАО ПОВЕРЕНИК ПОКУШАВА ДА РЕШИ”

  • ФАКТИ: Прво се заштитник грађана (Саша Јанковић) кандидаовао за председника Србије, а ускоро ће, како изгледа, повереник за информације од јавног значаја за градоначелника Београда. Многи ће, и кад се то догоди, и даље веровати да је по среди чиста случајност. Да не постоји „невидљива рука” која таквим стварима управља…

         ПОВЕРЕНИК за информације од јавног значаја и заштиту података о личности Родољуб Шабић изјавио је да му грађани и политичари често сугеришу да би требало да се кандидује за градоначелника Београда.
На изборима који се очекују идуће године.

         Шабић је у интервјуу за данашњи Курир рекао да о тим сугестијама није размишљао, јер, како је навео, има још ствари које као повереник покушава да реши.

         „Уосталом, ни избори које помињете, ни неки други нису скоро. И за евентуално размишљање има још времена”, казао је Шабић.

         (Бета)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

дулебг's picture
дулебг 13:17 16.07.2017.

  • +2
Voting is closed.

Мајко мила?! Па зна ли Родољуб са које стране се улази у трамвај? Чиме је он икад у животу управљао, да би му се сад дала милијарда Е/год да распоређује? Ваљда рачуна са 10%, па како испадне?

Gospodar Zarin's picture
Gospodar Zarin 14:40 16.07.2017.

  • +1
Voting is closed.

A cime je ikada "upravljao" tvoj gazda lazni Srbin/vojvoda/opozicionar, pre nego sto su ga Udba i Milosevic zaposlili kao "vodju opozicije"!?
Svi radikalsko-naprednjacki botovi pljuju Sabica gde stignu, ocigledno je trn u oku.
Sabic je idealan, ne za gradonacelnika, nego za predsednika Srbije.
Zasto!?
Pa zato sto nije deo niti jednog kriminalnog klana, sto postuje zakone i Ustav i radi po njima, sto je odgovoran prema svom poslu i svim gradjanima Srbije, ozbiljno shvata svoj posao, nije sklon korupciji i spletkarenju, covek sa vrlinama, obrazovan i vaspitan.
I sta tome fali!?
Nema "ideologiju"?
I ne treba da ima. Predsednik Srbije treba da bude licnost koja ce izvrsavati politiku Skupstine i Vlade, a ne solo igrac koji ce nametati svoj autoritet po svaku cenu, gazeci sve oko sebe. Nagledali smo se mi takvih pametnjakovica sa potrebnom "ideologijom", od onog Milosevica do ovog Vucica. Niti jedan jedini nije doneo Srbiji apsolutno nista osim propasti u raznim varijantama.
I sada je Sabic los, jer nije pljackas grobova koji nas zamajava lazima i prevarama i krade godine i decenije nasih zivota!?
Pa da, zasto bi u fotelji sedeo neko normalan, kada mozemo da izaberemo prevaranta i kriminalca koji ce nas istrebljivati sve vreme svog mandata...
Serem ti se u pamet koju nemas, iako si placen da je nemas.

Иван's picture
Иван 14:50 16.07.2017.

  • +15
Voting is closed.

Не дозволи да те бараба вређа, успротиви се, покажи зубе!
Има ли кога да није опсовао или извређао, бедник који лупа себи крстиће показује своје право лице подржавајући доајена ДОС-а Родољуба Шабића!!!

Tomi's picture
Tomi 15:40 16.07.2017.

  • +1
Voting is closed.

Ma ne samo da ne zna kako se ulazi u tramvaj, čovek je neopevana štetočina.... Ukinuo je npr. portal sudova jer "čak sa drugog kontinenta mogu se dobiti informacije..."(citat iz odluke).. Bilmez ne zna ničemu služi internet, ali da, za 10% će se već snać

Иван's picture
Иван 13:43 16.07.2017.

  • +3
Voting is closed.

Кандидуј се за геронтолошки центар поверениче за информације са платом од 300.000!
Жали Боже пара, него какво је то накарадно занимање повереник за информације?!

Додај коментар