Прелетачевић: Није битно ко ме финансира, ја бих као Тито ширио љубав

ОБЕЋАВА ДА ЋЕ НАПРАВИТИ „СЈАЈНУ И БАЈНУ ПРИЧУ” ЗБОГ КОЈЕ ЋЕ СЕ КОСОВО „САМО ВРАТИТИ”

  • За себе тврди да је „добар ауто”, а за народ да је „гориво”. Наглашава да „ауто не иде без горива” и да је народ Србије „добар”, али да је „презубчио” јер је много трепео
  • „Лова би била код мене, повратак поверењу господину председнику. Треба ти лова, дођеш код чике - све искешира”
  • ФАКТИ: У неким земљама је постојала, а у неким још постоји могућност гласања – против свих кандидата. То у Србији не дају. Јасно је и зашто. Зато се дозвољава кандидовање „Прелетачевића”. То је електрични зец за којим неће трчати само бирачи оних који га финансирају

         КАНДИДАТ за председника Лука Максимовић, познатији као Љубиша Прелетачевић Бели, изјавио је вечерас да се кандидовао на председничким изборима да би грађанима пружио шансу да живе у љубави и без рата.

         Прелетачевић је представљајући се видео снимком на Другом каналу Радио-телевизије Србије рекао да жели да споји Исток и Запад, као што је то успео Јосип Броз Тито, како би се ширила љубав, а не деца слала у ратове.

         „Треба да изађете на изборе, јако је битно. Доста сте седели кући, ништа нисте радили. Суштина је да сада урадите нешто ново и битно, изађите 2. априла на изборе и заокружите број пет - Љубиша Прелетачевић Бели. Љуби чика, без сикирање”, поручио је Прелетачевић грађанима Србије.

         Прелетачевић, који је кандидат Групе грађана „Љубиша Прелетачевић Бели, Бели - Само јако”, казао је да је проблем осталих председничких кандидата што га не сматрају реалним, истичући да ће ускоро схватити да је јако реалан.

         Прелетачевић је казао да је његова најважнија карактеристика то што је поштен и што отворено каже да уласком у политику жели да се овајди и да даје народу.

         „Поштен сам, хоћу да искористим лични интерес, али хоћу и да дам народу”, казао је он.

         Он је казао за себе да је “добар ауто”, а за народ да је “гориво”, истичући да “ауто не иде без горива” и да је народ Србије “добар”, али да је “презубчио” јер је много трепео.

         „Народ је осетио да мене живот није мазио, ја сам остављен. Али, народ није глуп, народ осећа да ћу постати неко и нешто”, рекао је Прелетачевић и додао да је стално у белом оделу, што га чини препознатиљивим, уз то је млађи од осталих кандидата, физички спремнији и снажнији што ће народ препознати и видети да је спреман да га одбрани.

         Прелетачевић је рекао да ће „направити сјајну и бајну причу” тако да ће се Косово само вратити, да ће Србија са комшијама градити добре односе.

         Он је рекао да ће се залагати да Србија са Русијом, за коју каже да је “брат од тетке”, остане у односима добрим као што већ јесте, а да треба расписати референдум о уласку у ЕУ, како би народ одлучио шта жели.

         „Лова би била код мене, повратак поверењу господину председнику. Треба ти лова, дођеш код чике, све искешира, то је просто и једноставно”, рекао је Прелетачевић и додао да је суштина да се народу да новац.

         Прелетачевић је рекао да није битно ко га финансира, већ да је битно да се нешто ради.

         (Бета)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари