МОБА: Маринци из бг-амбасаде САД поклонили играчке деци у Звечанској!

АМЕРИ ПОТЦЕЊУЈУ СРПСКУ ПАМЕТ!

* Како се истиче у саопштењу амбасаде, маринци су посетили и Црвени крст и поклонили одећу коју су, такође, поклонили службеници амбасаде и њихове породице

* ФАКТИ: Наш народ уме да буде тактичан. Отуд и изрека да се поклоњеном коњу не гледа у зубе. Овом америчком `коњу` се ипак мора! Јер, ови, очито, верују да су много паметни и лукави, а да су Срби нижа раса. Замислите: појавише се са поклонима САМО ДАН НАКОН ЧИНА КОЈИМ СУ ЊИХОВИ ВРЛИ И ДОБРИ МАРИНЦИ У АВГАНИСТАНУ ВИШЕ П... ПО СВОЈОЈ АМЕРИЦИ НЕГО ПО ЛЕШЕВИМА ОНИХ КОЈЕ СУ `ЦИВИЛИЗАТОРСКИ`ПОБИЛИ... А и последњем Србину је јасно да би деца у Звечанској, као и Црвени крст, поклоне чекали – да не би окупаторске бламаже у Авганистану – бар још неколико дана, а можда и месеци!

        БЕОГРАД,  (ФоНет) - Амерички мариници на служби у Амбасади САД у Београду су поклонили играчке деци из Центра за заштиту одојчади, деце и омладине у Звечанској улици, које су прикупили службеници амбасаде и њихове породице.

        Како се истиче у саопштењу амбасаде, маринци су посетили и Црвени крст и поклонили одећу коју су, такође, поклонили службеници амбасаде и њихове породице.

        Амерички маринци, стационирани у амбасадама САД широм света, традиционално учествују у прогаму "Играчке за малишане".

        Они током октобра, новембра и децембра сакупљају нове, неупаковане играчке, које у време божићних празника поклањају деци без родитељског старања у локалним заједницама где тренутно живе.

        Циљ програма "Играчке за малишане" је да ова деца добију и поруку наде која ће им помоћи да постану одговорни и продуктивни грађани, и патриоте, истиче се у саопштењу амбасаде.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари