Драшковић опет против барикада и референдума

СПО ОПЕТ ПОЗИВА НА ПРИХВАТАЊЕ

„НЕСТАТУСНОГ ДЕЛА АХТИСАРИЈЕВОГ ПЛАНА“

  • ФАКТИ: Е па, господо, по вашем „Ахтисарију“ СПО може да има само одбор за Косово, а објасниће вам да се и таквим називом мешате у унутрашње ствари независне државе Косово којој из петних жила помажете да прохода! Уосталом, господо, добро би било да својим прецима објасните како и зашто преко „Ахтисарија“ Шиптарима препуштате „сву српску косовску духовну баштину“?! А даће Бог: мораћете убрзо да то објасните унутарстраначкој опозицији која - понајвише због преокрета поводом КиМ - тражи оставку Вука Драшковића!

        БЕОГРАД, (ФоНет) - Српски покрет обнове (СПО) затражио је да Влада Србије прихвати нестатусни део документа Мартија Ахтисарија као основу за дијалог између власти у Београду и Приштини, уз посредовање Европске уније.

        Трaжимо преокрет политике барикада и референдума, која нас враћа у трагичне деведесете године. Нећемо да будемо жртве нове Олује, наводи се у саопштењу Одбора СПО за Косово и Метохију.

        Нас који живимо јужно од Ибра, у српским општинама и енклавама, наводи се у саопштењу, дупло је више од Срба у четири општине на северу и у овом делу Косова и Метохије је сва српска косовска духовна баштина.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари