Поповић: Србија мора да покаже још већу одлучност у одбрани свог Устава и Резолуције 1244

„СРБИЈА МОРА И ДА НА СВАКОМ МЕСТУ У СВЕТУ ДОСЛЕДНО И УПОРНО РУШИ ЛАЖНУ ДРЖАВНОСТ“

         ПРОГОН Срба и рушење храмова Српске православне Цркве на Косову 2004. године директна су последица НАТО бомбардовања и плана албанских терориста, подржаних од појединих западних земаља, да се Косово етнички очисти од Срба и да се рушењем наших цркава затре траг о вековном постојању Срба на овој територији.

         Планове Албанаца и њихових западних партнера покварило је доношење Устава Републике Србије 2006. године и континуирана подршка коју је Русија пружала Србији у одбрани њеног суверенитета и заштити Резолуције 1244 Савета Безбедности УН.

         Како нам се никада не би поновио погром из 2004, Србија мора да покаже још већу одлучност у одбрани свог Устава и Резолуције 1244, и да на сваком месту у свету, доследно и упорно руши лажну државност те творевине коју на српској територији покушавају да направе албански терористи.

         НАТО и данас ћути и одобрава стварање некакве лажне војске Косова, састављене од терориста, са намером да понови злочине од пре 15 година.

         Због тога Србија мора да још више ојача своју Војску, сарадњом са Русијом и другим пријатељским земљама.

         Само ће наша јака Војска, одлучност државе и чврстина у одбрани нашег права на Косово на основу Устава и међународног права, одвратити сваки покушај новог насиља.

         На сваку нову претњу нашем народу, порука Србије мора бити да ће заштити Србе свим средствима и да у то нико не сумња.

         (изјава Ненада Поповића, министра у Влади Србије ипредседника Српске народне партије)

 


 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари