Павић: СДА је Програмском декларација истакла ратну заставу

БОШЊАЦИМА ЈЕ ЦИЉ ПОБЕДА НАД СРБИМА И ХРВАТИМА И ПО ЦЕНУ РАТА

* Александар ПАВИЋ: „То је практично објава рата, односно објава да се рат против Срба и осталих који нису муслимани наставља истом жестином само различитим средствима од времена када је Алија Изетбеговић написао своју Исламску декларацију

* На руководствима Срба и Хрвата у БиХ је да размисле да ли уопште желе да праве договор са неким чији је крајњи циљ у ствари затирање друга два народа

_______________________________________________________________________

        ПОЛИТИЧКИ аналитичар – колумниста портала Све о Српској Александар Павић - изјавио је Срни да је СДА Програмском декларација истакла ратну заставу и показала да Бошњаци нису заинтересовани за суживот, већ за доминацију у БиХ, чак и по цену рата.

        Он сматра да је Програмска декларација СДА практично објава рата, односно објава да се рат против Срба и осталих који нису муслимани наставља истом жестином само различитим средствима од времена када је Алија Изетбеговић написао „Исламску декларацију“.

        - Они су тиме ставили до знања да са њима нема партнерства. Чак и када заговарају нешто јавно и то можда личи на неки договор, у позадини свега је агресија, а крајњи циљ је победа над Србима и Хрватима и осталима у БиХ. Једноставно, то је тежња за доминацијом до коначне победе, па и по цену рата - рекао је Павић.

        Према његовим речима, то исто показује кога је НАТО у БиХ изабрао за свог главног партнера, те да му је циљ исламизација БиХ и подршка најекстремнијим исламским фундаменталистима на Балкану.

        - То показује да је реалност сасвим другачија од прича о демократији по западним стандардима - нагласио је Павић.

        Он је указао да НАТО данас, као и пре 30 година, подржава најрадикалније, најкриминалније, најекстреминистичкије снаге и није уопште заинтересован за мир, већ само за успостављање контроле и то по цену "сађења тикве са ђаволом".

        - Ђаво је наравно СДА, која је овом програмском декларацијом истакла ратну заставу, исту ону коју су зелени љиљани истицали 1990. и 1991. године - рекао је Павић.

        Он је навео да је БиХ у блокади захваљујући највише лидеру СДА Бакиру Изетбеговићу.

        - Они могу из неких својих интереса да поклоне нешто, чак делимично разбијање блокаде, али се опет види шта је њихов крајњи циљ. На руководствима Срба и Хрвата у БиХ је да размисле да ли уопште желе да праве договор са неким чији је крајњи циљ у ствари затирање друга два народа - закључио је Павић.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари