Палма на седници ГО СПС: Ивица Дачић је други Тито у Србији

ИЗ СРЦА: „СИТУАЦИЈА У БЕОГРАДУ БИЋЕ ЈОШ БОЉА КАД МИ ПОБЕДИМО НА ИЗБОРИМА“

        ПРЕДСЕДНИК странке Јединствена Србије (ЈС) Драган Марковић Палма, оценио је данас да је коалиција ЈС и Социјалистичке партије Србије (СПС) мали шраф без којег Београд не би изгледао како данас изгледа, а оценио је и да је лидер СПС Ивица Дачић „други Тито у Србији“.

        Марковић је на седници београдског одбора СПС-а казао да без те коалиције у Србију не би долазили инвеститори.

        „Ми смо коалиција која не лаже, и која никада није издала своје грађане и Србију. Ми смо државотворна, а не кумовска коалиција и трајаћемо бар још 100 година“, рекао је Марковић.

        По његовим речима, коалиција СПС-ЈС има најбољег кандидата за градоначелника, Александар Антића који „има велико искуство, зна како се доводе инвеститори, нема ниједну мрљу. Откад је он министар рударства и енергетике, није било дана, а да Србија није имала струју“, казао је Марковић.

        Он је навео да ће се коалиција СПС-ЈС борити за социјалну правду, запошљавање, а против беле куге, да ће посебно водити рачуна о пензионерима.

        „Данас је ситуација у Београду боља него раније, али ће бити још боља када ми победимо на изборима. Ово нису избори за председника Србије, већ за будућност Београда, а ми имамо најбољег кандидата“, поновио је Марковић.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари