Обрадовић формирао Председнички савет јер жели да се ослони на „највеће српске умове”

ИЗА КАНДИДАТА ДВЕРИ СТАЛИ: ЧАВОШКИ, ЛОМПАР, ШЕВАРЛИЋ, ДИМИТРИЈЕВИЋ, ЗАРИЋ...

         Бошко Обрадовић, председнички каднидат Двери, формирао је свој Председнички савет, који ће му помоћи, када постане председник Србије, у доношењу важних и кључних одлука.

         „Као председнички кандидат Двери, не наступам сам на овим изборима, већ иза мене стоји саветнички тим, који чине прва имена српске интелектуалне елите.

         У мом саветничком тиму су академик проф. др Коста Чавошки, проф. др Мило Ломпар, проф. др Миладин Шеварлић, др Владимир Димитријевић, Драгана Трифковић, др Немања Зарић, проф. др Иван Дојчиновић, и низ других изузетних стручњака у својим областима” – рекао је Бошко Обрадовић.

         Он је истакао да ће као будући српски председник, стручњаке укључити, како би чуо њихове савете и како треба водити ову државу.

         „Дакле, нећу државу водити сам, већ заједно са најчеститијим, најугледнијим и највећим умовима које има савремена Србија” – закључио је председнички кандидат Двери.

         (саопштење Српског покрта Двери)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

garavi's picture
garavi 00:11 21.03.2017.

  • +4
Voting is closed.

Бошко, желим ти успех !

milovan's picture
milovan 15:35 21.03.2017.

  • +3
Voting is closed.

Bravo Bosko,grupa mala ali odabrana .

Adios Amigos's picture
Adios Amigos 17:06 21.03.2017.

  • +3
Voting is closed.

ovako. Ova levo je Trifkovicka, putinova psijunka, ona to ne krije time se hvali. Sto se tice Cavoskog njega cenim, ali mislim da ne bi trebao da se bavi politikom. Za ostale "najvece" umove nikad nisam cuo.

Bosko je bistar kao pcelica. Najveci umovi da dodju njemu na noge. Ahhahaha

Додај коментар