НС: Србија 15. годишњицу убиства Ђинђића дочекује у новом мраку

„НА СЦЕНИ ЈЕ ВЛАСТ КОЈА СЕ УВЕК БОРИЛА ПРОТИВ ЊЕГА И ДЕМОКРАТСКЕ СРБИЈЕ“

        НАРОДНА странка оценила је данас да Србија годишњицу убиства првог демократског премијера од Другог светског рата Зорана Ђинђића дочекује у новом мраку.

        „На сцени је иста власт која се одувек борила не само против њега већ против идеје слободне, демократске, развијене и образоване Србије“, навела је Народна странка у саопштењу.

        Додала је да је за ту власт воља народа и одбрана изборне победе 5. октобра 2000. године била пуч, државне институције нешто што би требало искористити за сопствену корист, а право гласа луксуз који би требало ограничити грађанима Србије.

        Народна странка навела је да ће неговати успомену на Ђинђића као пример борбе против мрака, борбе за националне интересе и борбе за основна права и слободе, додавши да ће јој као странци која баштини и националне и грађанске вредности, Ђинђић служити као један од модела да је то могуће, чак и неопходно.

        „Борба се наставља. Нећемо дозволити да Ђинђићева жртва буде узалудна. Идеја модерне, успешне, цивилизоване, достојанствене и поносне Србије ће победити“, поручила је Народна странка.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари