НИКОЛИЋ: Русија нема никакав разлог да Тадићу да орден два дана пре избора

Лидер СНС поручио Тадићу да му неће дозволити да `непобеђен оде у политичку пензију`

  • Оног часа када се јавно постави услов ЕУ или Косово, истог часа из мене проговара грађанин Србије који каже: Косово је Србија. Желим да живим часно и да ми сутра не пљују на гроб, рекао је Томислав Николић

         БЕОГРАД, (ФоНет) - Председник Српске напредне странке (СНС) Томислав Николић изјавио је да ће у народни покрет за промене позвати Партију уједињених пензионера Србије и Расима Љајића и најављује да ће размислити, у случају да тај покрет не победи на изборима, да ли да се после 22 године повуче из политике.

         Николић у интервјуу за Новости одбија коалицију са Демократском странком, оцењујући да би то била амнестија за десетогодишњу пропаст Србије.

         "Како да идем у владу са њима када су раскрчмили привреду, када су шампиони у корупцији, када су нас лагали о кандидатури за Европску унију (ЕУ)", упитао је Николић.

         Он је рекао да неће дозволити да председник Србије Борис Тадић "оде непобеђен у политичку пензију". "Овога пута имаћемо изборе у којима ЕУ неће казати да он мора да победи, баш као и што Русија нема ниједан разлог да му да орден два дана пре гласања. Није искључено да му изађем на црту", рекао је Николић.

         Нагласио је да не жели да упадне у замку и Тадићу даје предлоге како решавати питање Косова.

         "Оног часа када се јавно постави услов ЕУ или Косово, истог часа из мене проговара грађанин Србије који каже: Косово је Србија. Желим да живим часно и да ми сутра не пљују на гроб", рекао је он.

         Тог часа, додао је Николиæ, престајемо да причамо да ћемо бити чланови ЕУ, али бих и тада наставио да уређујем државу по европским стандардима.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари