Невиђена бламажа поводом пореза Ђиласу

ДИРЕКТОР НОВЕ СРБИЈЕ БОРИСЛАВ БОРОВИЋ

О ПОСТУПКУ ПОРЕСКЕ УПРАВЕ

  • Поступање Пореске управе „мора за последицу имати одлазак са места директора њему директно надређеног министра финансија и уједно премијера Мирка Цветковића“ - наводи се у Боровићевој изјави

        БЕОГРАД, (ФоНет) - Директор Нове СрбијеБорислав Боровић оценио је да је објављивање листе највећих пореских дужника довело до „невиђене бламаже“ Пореске управе и њеног директора, „са нечувеним промптним извињењем партијски надређеном“ градоначелнику Београда Драгану Ђиласу, „без ваљане провере првобитних података“.

        „Како то да се грешка не образлаже јавности, већ се хитно исправља, а ради се о неколико десетина милиона евра... Какви то људи из владајуће коалиције воде једну од носећих државних институција када омаше овако велике износе, јер приговоре је поднело још неколико десетина пореских обвезника“, наводи се у Боровићевој изјави.

        Према Боровићевим речима, такво поступање „мора за последицу имати одлазак са места директора Пореске управе  њему директно надређеног министра финансија и уједно премијера Мирка Цветковића“. 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари