КАПИЧИЋ: Због Мићуна бежим у Црну Гору!

ДРУГИ ПИШУ
Председника Политичког савета ДС  означио као инспиратора

  • Јово Капичић (92), бивши генерал Удбе и један од команданата злогласног затвора на Голом отоку, планира да после више од седам и по деценија напусти Београд и одсели се у Црну Гору

         У разговору за “Ало!”, Капичић је оптужио председника Политичког савета ДС-а Драгољуба Мићуновића да је инспиратор напада у којем га је пре двадесетак дана непознати нападач изударао по глави и оставио у бесвесном стању у центру Београда, недалеко од зграде у којој живи.

         - Шта да очекујем у Србији, у којој мене, народног хероја, Мићуновић јавно у Скупштини ставља на листу за одстрел. Србија је погазила све хероје, а сада зликовце и сараднике окупатора проглашава херојима. Имам намеру да се склоним доле, у тај мој црногорски крај, да не добијам више батине - каже Капичић за “Ало!”.

         - Имам још пре одласка жељу да обиђем споменик на Кадињачи, где је изгинуо цео Раднички батаљон. То је за мене права Србија за коју сам се борио. Нико ме пошто сам претучен није обишао и питао за здравље, ни из странака ни из СУБНОР-а - каже Капичић.

 

В. П.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари