Јанковић у Сомбору: Србе не мрзи нико ни у региону ни у свету

„УЧЕ НАС ДА ЋЕ СУТРА БИТИ БОЉЕ, АЛИ НЕ КАЖУ ДА ЋЕ БОЉЕ БИТИ – ДАНАС“

  • „Путујем по земљама у региону годинама и знам да нас нико не мрзи! Једини који причају тако јесу исти они, или њихови биолошки или политички синови, који су нас 90-их увели у нешто најгоре што нам се десило. Они манипулишу тим конфликтима, застрашују и нас и свет њима и суштински нам кажу – 'Ако нас не пустите овде да радимо оно што ми хоћемо, запалићемо Балкан поново'. Е па неће"
  • „Разговарао сам данас са грађанима на сомборској пијаци и каже ми један господин: 'Ми смо најгори народ, од нас нема ништа!' Супротно! Ништа нама не фали – нити смо лењи, нити неспособни, нити необразовани! Имамо људе који лече своје комплексе над нама"

          КАНДИДАТ за председника Србије Саша Јанковић изјавио је данас у Сомбору да Срби нису омражен народ у региону и свету „како поједини настоје то да прикажу", потенцирајући конфликте којих нема, саопштио је његов изборни штаб.

         Јанковић је, обраћајући се окупљенима на градском тргу, рекао да Србе нико не мрзи и да све конфликте праве они који грађане Србије држе као таоце своје неспособне политике.

         „Путујем по земљама у региону годинама и знам да нас нико не мрзи! Једини који причају тако јесу исти они, или њихови биолошки или политички синови, који су нас 90-их увели у нешто најгоре што нам се десило. Они манипулишу тим конфликтима, застрашују и нас и свет њима и суштински нам кажу – 'Ако нас не пустите овде да радимо оно што ми хоћемо, запалићемо Балкан поново'. Е па неће", рекао је Јанковић.

         Јанковић је рекао да Србија и даље остаје земља у којој лекари бирају између беспарице, мита и одласка из земље, упркос сталним обећањима актуелне власти.

         „Уче нас да ће сутра бити боље, а никада да кажу данас", рекао је Јанковић и додао да средњи слој престаје да постоји.

         Додао је да је европски статистички завод званично саопштио да је Србија земља са највећим јазом између богатих и сиромашних у Европи.

         „Разговарао сам данас са грађанима на сомборској пијаци и каже ми један господин: 'Ми смо најгори народ, од нас нема ништа!' Супротно! Ништа нама не фали – нити смо лењи, нити неспособни, нити необразовани! Имамо људе који лече своје комплексе над нама", рекао је Јанковић.

         На градском тргу грађанима и грађанкама Сомбора обратили су се и актвисткиња за људска права Аида Ћоровић и новинар Раде Вељановски.

         (Бета)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари