Фестивал уличних свирача представиће се 17. августа публици у Београду

ОДРЖАЋЕ СЕ ОД 1. ДО 3. СЕПТЕМБРА У ПОДГРАЂУ ПЕТРОВАРАДИНСКЕ ТВРЂАВЕ КАО ДЕО „ГРАДИЋ ФЕСТА“

 
  • Сваке године посети га више од 45 хиљада људи из Србије и региона. Улаз на журку загревања у Београду је бесплатан

        ЈЕДАН од највећих бесплатних регионалних фестивала уличне уметности Фестивал уличних свирача представиће се у четвртак, 17. августа публици у Београду на великој журци загревања у клубу Полет.

        Делић атмосфере тог фестивала организатори ће грађанима Београда пренети кроз музички програм, филм и изложбу, а почетак је заказан за 20 часова.

        Програм у Београду отвориће кантауторка Нађа Врачарић из Новог Сада, која музику ствара под утицајем бендова као што су Аркејд фајер (Arcade Fire) и Битлси (The Beatles).

        Ова млада музичарка је на сцену ступила 2013. године, а од тада је имала више од 30 наступа, између осталог и на Егзит (Exit) фестивалу.

        Наступиће и ди-џеј Rim Runner, а биће приказан и двадесетоминутни документарни филм о Фестивалу уличних свирача, аутора Немање Бабића.

        У изложбеном простору клуба Полет биће приказане фотографије и плакати са прошлогодишњег фестивала.

        Фестивал уличних свирача биће ове године одржан од 1. до 3. септембра у Подграђу Петроварадинске тврђаве у Новом Саду као део „Градић феста“.

        Сваке године посети га више од 45 хиљада људи из Србије и региона, а специфичан је по програму уметника из целог света, који је погодан за све старосне групе.

        Улаз на журку загревања у Београду је бесплатан, као и на све остале садржаје који публику очекују током три дана трајања „Градић феста“ у септембру.

        Бета

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари