Двери: Шешељ је Вучићева марионета и лажни опозиционар

„ГЛУМИ ВЕЛИКОГ ПАТРИОТУ - ПОСТАО ЈЕ ПОСЛУШНИК ОНОГА КОЈИ МУ ЈЕ УНИШТИО СТРАНКУ“

Др Војислав Шешељ

 • Шешељ је до скоро тврдио да је Вучић издајник, спреман да до краја изда све националне интересе, да је Вук Бранковић, да је спреман да прихвати независност Косова, да је сарадник британске и америчке обавештајне службе. Шешељ је говорио да му је једини циљ да уништи Вучића и Николића. Објашњавао је, по повратку из Хага, да се Вучић одрекао националистичког програма и променио политику за 180 степени јер му је власт увек била најважнија. Сада Шешељ чини то исто, одриче се сопствене политике, јер му је власт најважнија
 • Од храброг борца у Хашком трибуналу постао је тужна политичка фигура - Вучићев слуга и лажни опозиционар, који сада моли Вучића да се не повуче, ако изгуби на изборима. Од великог заштитника српских националних интереса није остало ништа

        СРПСКИ покрет Двери поручује Вучићевој марионети Војиславу Шешељу да неуспешно покушава да сакрије ту своју понижавајућу улогу глумећи великог патриоту и опозиционара.

        Шешељ је јасно показао да је бескрупулозан, спреман на све зарад доласка на власт. Он се отворено одрекао сопствене политике. Не смета му да буде послушник оног који му је уништио странку.

        За Шешеља је сада прихватљив и пут у ЕУ и NATO, само ако је његов политички син спреман да му додели део колача. Овај Вучићев послушник сада објашњава да нема велике разлике између њега и Вучића и нуди се да уђе коалицију са СНС и СПС.

        Шешељ је до скоро тврдио да је Вучић издајник, спреман да до краја изда све националне интересе, да је Вук Бранковић, да је спреман да прихвати независност Косова, да је сарадник британске и америчке обавештајне службе. Шешељ је говорио да му је једини циљ да уништи Вучића и Николића. Објашњавао је, по повратку из Хага, да се Вучић одрекао националистичког програма и променио политику за 180 степени јер му је власт увек била најважнија.

        Сада Шешељ чини то исто, одриче се сопствене политике, јер му је власт најважнија.

        Пре годину дана, пред априлске изборе, Шешељ је почео да се нуди Вучићу - прво му је поручивао да ће му све опростити и да је спреман са њим да прави коалицију само ако се овај одрекне пута у ЕУ. Када му је постало јасно да Вучић неће променити курс према ЕУ, недавно је рекао да је спреман да направи коалицију са СНС и СПС, и „да би, без обзира на разлике у ставовима, могли да се прилагоде једни другима“.

        Онда је отишао још даље тврдећи да нема велике разлике у политичком погледима између њега и Вучића. Овим је Шешељева спремност на прљаву трговину потпуно обелодањена.

        Заиста смешно делује када Шешељ покушава да објасни да „није благ према Вучићу, да га нико оштрије од њега не напада, да се Тома наместио са криминалним аферама, а да је против Вучића кренуо стручним аргументима“. А ти силни „стручни аргументи“, тог врхунског реторичара, свели су се на тихо узвикивање -„Уа, Вучићу“ у скупштинској сали.

        Од храброг борца у Хашком трибуналу постао је тужна политичка фигура - Вучићев слуга и лажни опозиционар, који сада моли Вучића да се не повуче, ако изгуби на изборима. Од великог заштитника српских националних интереса није остало ништа.

         (саопштење Српског покрета Двери)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Слободан Пенезић Крцун's picture
Слободан Пенези... 14:23 20.03.2017.

 • +4
Voting is closed.

Тај лудак и егзибициониста увек је радио исто: био је подгузна муха власти и опозиција опозицији! Увек ће остати неостварени политичар и лапрдало. И друго све што ради увек је радио искључиво за једно - за паре.

milovan's picture
milovan 14:44 20.03.2017.

 • +3
Voting is closed.

Ciji je bio i za koga je radio taj tvoj sa slike? Za Srbe i Srbiju SIGURNO NIJE.

Tomi's picture
Tomi 15:41 20.03.2017.

 • +2
Voting is closed.

Ne znam da li mi je draže kad, kao u ovom slučaju, neko pre mene (S.P) napiše komentar koji ja bih i ja postavio, ili se više nerviram što sam zakasnio sa pisanjem :) Ali u svakom slučaju Penezićev komentar je napisan "kratko, ali jebitačno"

Adios Amigos's picture
Adios Amigos 15:49 20.03.2017.

 • +3
Voting is closed.

Obradovic se ruga nekome sto se nekome nudio za koaliciju ? Da, Obrodavicu, ali ti nisi ni dosao do tog stadijuma a videcemo tebe kad zazelis da sednes u Vladu koje ces sve kompromise praviti.

A isto tako meni je smesno kako se ove proruske i nacionalisticke stranke medjusobno istrebljuju, dok je nas poramericki i prozapadni blok uvek spreman i slozan kao iz jedne krstionice da smo izisli.

dragisa's picture
dragisa 15:58 20.03.2017.

 • +3
Voting is closed.

Амиго, како би било да ваш сложни блок почне да брине о сопственим националним интересима а не о америчким?
Њима је гузица ионако дебела да би је још и ви пунили.

Adios Amigos's picture
Adios Amigos 16:01 20.03.2017.

 • +2
Voting is closed.

nas nacionalni interes je da budemo sa amerikom.

Amerika nas pomaze. A vasa Rusija vas ? Haha, tapse vas po ramenu. Cuj sa sve Rusijom ne mzoete u Srbiji da pobedite, a tvrdite da nam je Rusija u srcu. Aj nemojte Z.

a cak i da dodje ta vas arusija, KAO STO NECE, ima da je slusate ponizno i pokorno. Znamo m i kako je kod rusa, rec pogresna pa za Sibir ili pod zemlju. Nemoj da se lazemo.,

sloba.dragicevic@gmail.com's picture
sloba.dragicevi... 09:33 21.03.2017.

 • +2
Voting is closed.

Никада, ама баш никада, у историји, ни један Рус није испалио ни један метак на Србуна. А са Запада? Не прође мало, а да Запад не пошаље хорде убуица и демократа да убијају Србе. А ти ако хоћеш у Америку иди тамо и не враћај се у Србију више

Gospodar Zarin's picture
Gospodar Zarin 00:22 21.03.2017.

 • +2
Voting is closed.

@dragisa - Upisanko radikalski ne pominji me iza ledja serem ti se u usta radikalska - ako imas nesto da isprdis onda to uradi na moj komentar govnaru

milovan's picture
milovan 15:50 20.03.2017.

 • +2
Voting is closed.

Taj sto se krije iza alike onog NEPOMENIKA , nema od Srbstva ni slovo s.

Adios Amigos's picture
Adios Amigos 15:58 20.03.2017.

 • +2
Voting is closed.

Naprotiv Seselj je bas pravi Srbin. Politicki glup koliko i uobrazen sa nerealnim ciljevima stalno lupa glavurdom u zid.

da je Hrvat kao sto neki kazu, mirno bi cutao i molio krunicu.

dragisa's picture
dragisa 15:55 20.03.2017.

 • +2
Voting is closed.

Морам признати да ми је Шешељ велика енигма. Био сам радикал 25 . година, због тога што је код Шешеља све било једноставно и транспарентно.
Од како је пуштен из затвора, још од аероррома и уличних шетњи, није личио на себе.
Дали је уцењен ја незнам.
Овде паре мало значе. Он је геније у менталном смислу и то је неоспорно.
Али његова генијалност са суђења, безобразлуци и дрскост су усахли на слободи.
Носио сам се надом да је можда инсценирао свађу и расцеп у странци, да би ослабила економска блокада Србије.
То се на неки начин са Вучићем и догодило. Шта год говорили у Србији је у последњих пар година финансијски мало лакше живети.
Ако није тако (а нада умире последња), боље би му било да се је повукао из политике и сачувао ореол праведника и мученика, него што се овако вуче по политичком блату, мали и јадан.
Еј био је велик у сваком погледу. Да је време за пензију то разумем, али то је код њега некако изненада дошло са пуштањем из Хага.
А тако бих волео да је све глума да се ојача Србија, Косово држи на танкој узици не прихватања осамостављивања и чекати да се међународне околности повежу нама у прилог......
А све то да Србија дочека добро наоружана и спремна да поврати изгубљено, Косово, Републику српску крајину, Брчко.........

Tomi's picture
Tomi 17:15 20.03.2017.

 • +2
Voting is closed.

"....Шта год говорили у Србији је у последњих пар година финансијски мало лакше живети..."
_________________________________________
Imaš li ideju zašto ? Da te podsetim, u tih par godina koje pominješ Srbija je zadužena za oko 10 milijardi dolara. Od toga, za stvaranje novih vrednosti nije upotrebljeno skoro ništa.

milovan's picture
milovan 17:41 20.03.2017.

 • +2
Voting is closed.

Gledajuci intervjue koje Seselj davao po ovim malim televizijama,Seselj naspa otvoreno bez dlake na jeziku.
1. Nece sa zutima da rusi Vucica
2.Nudi Vucicu koaliciju,pod uslovom da se odrekne EU i krene u intregracije sa Rusijom,Belorusijom i Kazahstanom.
3.clanstvo u ODKB,odricanje od tzv. neutralnosti.
Ovo nije gubljenje nezavisnosti,ali jedan ozbiljan trgovinski i odbranbeni savez koji je za nas
okruzene neprijateljima izvanredna prilika. Ovde ima jedno veliko ALI,a to je dali je Rusija spremna na tako nesto?Stvari tako stoje sto Seselja tice pa ko voli nek izvoli.Ili sam ga ja pogresno razumeo?!

Санчо Панса's picture
Санчо Панса 18:25 20.03.2017.

 • +2
Voting is closed.

Pokušaću da ti se pridružim u razmiščjanju "naglas"...Naime: mišljenja sam da su plan skovali zajedno uz podršku i strategiju Rusije (dr. Šešelj, Vučić i Toma), a sve s ciljem da naprave smjenu Zapadnjačkog kadra u Srbiji. Da bi u tome uspjeli bili su prinuđeni da se predstave većim katolicima od pape, a onda su krenuli da unuštavaju sav Zapadnjački kadar u Srbiji DS, SDS, LSV, LDP i SPS članove koji im se nijesu priklonili, kao i njihove sponzore širom Srbije. Jedino ne satiru srpsku desnicu i desni centar, SRS, DSS (A.Popovića) i njihov ogranak koji predvodi Nenad Popović. To je evidentno - zar ne!?
Računali su da će uspjeti da sačuvaju koliko toliko bolje Srbiju od Tadića, Dinkića, Jovanovića i ostalih potrčkala Američke i britanske ambasade...Onda je došla 2014. godina kada je Rusija zasijala u svom punom sjaju i pomračila planove Zapadnjaka, i navela Vučića i Tome na ideju da možda i nije KiM izgubljeno, tačnije, da ga možda i ne moraju predati (ukoliko su ga obećali), ali da su ih podučili razvuku Briselske pregovore na šta je moguće duže, tačnije dok se ne stvori bolja klima i bude vrijeme da se na sto stavi Rez:1244SbUN!!!
Vučić sada ne može da se okrene Istoku, ali može da ih nagovara - a to i radi da investiraju. Kina nam kupuje ono što niko drugi neće, Rusija će da nas nauoruža i da pošalje svoje instruktore, tako da više nećemo biti ranjivi kao ranije.
A dr. Šešelj, ili Aleksandar Popović za šefa države bi bila tvrda veza za okretanje Istoku.
Situacija je jako teška, jer se može desiti da globaliti zbace Trampa sa vlasti, ali je činjenica koju i slijepci vide da su Rusija i Kina uspjele da žestoko uzdrmaju globaliste i da ih izbace iz orbite nakon tri decenije vertikalnog uspona, a ne možete da da ne primjetite i da su SAD i VB, postali histerični, kao i nihova potrčkala i sluškinje na Balkanu...Izetbegović, Edi Rama, Tači, Đukanović, i Ugljanin iz Sandžaka...

Adios Amigos's picture
Adios Amigos 20:02 20.03.2017.

 • +3
Voting is closed.

plan ti je smeo ali ne verujem da je tacan.

Istina je da Vucic radi Putinizaciju Srbije zato sto je on u biti odrastao uz Sekija, a Seki vlada i ponasa se kao tipicni bahati Rus. U tom smislu da pod Vucicem je uradjena rusifikacija srpskog politickog prostora.

Medjutim ja cu ipak glasati za Vucica. A i vecina mojih prijatelja koji su za Amerikance i NATO zato sto jedino Vucic nasem narodu moze da proda evrointegracije i niko vise. Kazete unistio DS. Kamo srece kome trebaju te izraubovane drtine ?!? Vucic bi ih pobedio i da je ostao radikal i falim te boze pa nije.

Da mene sad neko pita hoces da vlada ponovo Djindjic da vaskrsne ili Vucic ja bih rekao neka bude Vucic. Gledam ovog Jankovica i jeremica jbt koji kreteni. Cak i da preuzmu vlast pola naroda ce skociti protiv njih i za par meseci iamcemo ruse u Srbiji.

Adios Amigos's picture
Adios Amigos 19:55 20.03.2017.

 • +4
Voting is closed.

nije Seselj bas takav idealista, u osnovi je on politicar prakticar.

Sta je zatekao po dolasku iz Haaga ? Potpuno rasturenu stranku. Tada je Vucic vec bio sve preuzeo u svoje ruke i Seselj znajuci skim ima posla, pogotovo sto je Vucic mogao opet da ga vrati u Haag resio je da legne na rudu. Ipak 11,5 godina u Haagu sto mu je smestio Djindjic nije zezancija. Vucic mu je dao sigurno nesto love, da to malo krene, da ga ne napada i da mu pomogne da izoluju Tomu jer Seselj je uvek bio alergican na nacionaliste vise nego na bilo koga, zato sto on smatra da je samo ON NACIONALISTA i niko vise !

Znam ja vas radikale dobro. Svi ste vi ustvari polupismeni i imate ubedljivo najlosije kadrove zato sto je Seselj sirovina i tako je ustrojio stranku. nije on nikakav Hrvat on je jednostavno primitivna sirovina.

milovan's picture
milovan 20:43 20.03.2017.

 • +2
Voting is closed.

Ti poceo izokola da se udvaras Seselju. Mora da se plasis zardjale kasike kojom bi te mogao Seki ustrojiti.

Adios Amigos's picture
Adios Amigos 20:51 20.03.2017.

 • +2
Voting is closed.

nece taj nikoga ustrojiti.

milovan's picture
milovan 17:46 20.03.2017.

 • +2
Voting is closed.

Izvinjavam se na greskama,kucam na mobilnom.

Igor Grozni's picture
Igor Grozni 19:46 20.03.2017.

 • +2
Voting is closed.

To se vidi iz visoko leteceg Aeroplana.
Kako kaze direktor Tesla Aerodroma.

Zulaja's picture
Zulaja 21:01 20.03.2017.

 • +3
Voting is closed.

Jasno je ko dan: Vucic predsednik, Voja premijer

Adios Amigos's picture
Adios Amigos 23:02 20.03.2017.

 • +3
Voting is closed.

to je apsolutno nemoguce da se desi.

sloba.dragicevic@gmail.com's picture
sloba.dragicevi... 09:35 21.03.2017.

 • +2
Voting is closed.

Дверима много смета што су били у коалицији са Коштуницом, доказаном српским непријатељем. Шешељ је до сада само учествовао у одбрани земље. Па било сќим да је. И показао је да је спреман да да и живот за отаџбину. Не бих иначе волео ода је са ВУчићем. Јер је Вучић Запдни човек.

Александар Србски's picture
Александар Србски 10:19 21.03.2017.

 • +3
Voting is closed.

Шешељ је Вучићева марионета и лажни опозиционар.
То је то,директно па у главу.

Додај коментар