Двери најављују кривичну пријаву против организатора геј-параде

ПОКРЕТ СЕ ОТВОРЕНИМ ПИСМОМ ОБРАТИО СВИМ ВЕРНИЦИМА СРБИЈЕ

  • Тоталитарна идеологија хомосексуализма напада све неистомишљенике, а највећа сметња су им управо верници који јасно познају разлику између добра и зла, између доброг и лошег, између морала и неморала
  • „Ако пустиш муву да ти стане на браду, она ће пробати да ти улети и у уста.“ Овако је један муслимански верник сликовито објаснио богоборне планове ЛГБТ-активиста који у Београду одржавају тзв. „Недељу поноса“, 7-дневну промоцију хомосексуализма која се завршава геј-парадом
  • Уколико данас сви ми који себе сматрамо верницима не устанемо против ове срамне изложбе фотографија и геј-параде, следеће године ће мува тоталитарне богоборне идеологије хомосексуализма пробати да нам улети и у уста и у душу свих нас, било да смо јудаисти, муслимани или хришћани

        ПОКРЕТ Двери најављује подношење кривичне пријаве против организатора геј параде.

       Аргументе ће, како је најављено, изложити 2. октобра. На конференцији за медије под називом: Ко и зашто провоцира вернике у Србији?

       Претходно је покрет упутио:

ПИСМО СВИМ ВЕРНИЦИМА СРБИЈЕ - АТАК НА ВЕРСКА ОСЕЋАЊА,

А НЕ УМЕТНИЧКО ИЗРАЖАВАЊЕ!

       Обраћамо се вама, свим верницима традиционалних верских заједница поводом скандалозне изложбе фотографија коју пропагатори идеологије хомосексуализма и организатори геј-параде желе да спроведу 3.октобра у Београду.

       У оквиру тзв. „Недеље поноса“, 3. октобра одржава се богохулна изложба фотографија шведске уметнице Елизабете Олсон Валин под називом „Ecce Homo“. У питању је 12 фотографија, цитирамо саме организаторе „које показују Исуса са транссексуалцима, ХИВ позитивним особама и геј мушкарцима... На 12 фотографија уметница преиспитује однос хришћанства према хомосексуалности кроз централни лик - Исуса.“

       Међутим, када се изложба погледа, открије се да је Господ Исус Христос представљен као хомосексуалац или трансвестит у женским ципелама, а Богородица као лезбејка (линк ка сликама изложбе).

       Сматрамо да ЛГБТ-активисти овим, последњим у низу агресивних и дрских гестова, вређају најдубља религиозна осећања грађана наше државе. Видевши ове фотографије, јасно се може видети анти-верски дух ових лажних поборника за људска права.

       Под видом слободе уметничког изражавања они спроводе безочно вређање верских осећања, не само православних хришћана као доминантне верске популације у Србији, него и свих традиционалних религија и верских заједница.

       Људско лицемерје које бије битку против Бога не бира средства. То средство се данас зове „борба за људска права“ и „право на уметничко изражавање“. Став Двери је да „уметничка слобода“ престаје када се вређају национална, религиозна и верска осећања других људи. Одлучно се залажемо против сваког насиља на верској и националној основи. Сматрамо да је Србија држава у којој сви заслужују да достојанствено и слободно живе без обзира на верску и националну припадност.

       Сматрамо да се ова изложба, која суштински представља насртај на религиозна учења, традиционалне вредности и свесно изазива дестабилизацију Србије, мора забранити.

       Када је недавно у Америци снимљен антиисламски филм „Невиност муслимана“, читав муслимански свет ван Америке се подигао да одбрани своја верска осећања. Председник САД Барак Обама и државни секретар Хилари Клинтон упрли су се из петних жила да осуде тај филм и да се од њега ограде, а истовремено наставили да подржавају богоборне, скаредне и богохулне геј-параде широм света на којима се, попут ове у Београду 3. октобра, дрско вређају верска осећања и изругује верницима.

       Молимо вас, вернике свих традиционалних религија и верских заједница, да на све законом дозвољене начине помогнете да се о овом скандалозном чину чује у широј јавности, као и да заједничким снагама утичемо на државне органе да престане изругивање верским осећањима грађана. Позивамо вас да подигнете свој глас и искажете свој протест против овог анти-верског дела.

       Свако има слободу да верује или не верује у Бога, али нема права да се изругује верским осећањима оних од којих се разликује у својим ставовима и уверењима.

       Тако кажу, не само Двери, него и Кривични законик Србије, земље у којој организатори ове богохулне изложбе живе и чији су грађани.

       Тоталитарна идеологија хомосексуализма напада све неистомишљенике, а највећа сметња су им управо верници који јасно познају разлику између добра и зла, између доброг и лошег, између морала и неморала.

       „Ако пустиш муву да ти стане на браду, она ће пробати да ти улети и у уста.“ Овако је један муслимански верник сликовито објаснио богоборне планове ЛГБТ-активиста који у Београду одржавају тзв. „Недељу поноса“, 7-дневну промоцију хомосексуализма која се завршава геј-парадом.

       Уколико данас сви ми који себе сматрамо верницима не устанемо против ове срамне изложбе фотографија и геј-параде, следеће године ће мува тоталитарне богоборне идеологије хомосексуализма пробати да нам улети и у уста и у душу свих нас, било да смо јудаисти, муслимани или хришћани.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари