Дачић: СНС и СПС верују да ће у наредне две године моћи да поставе чврсте основе за будућност Србије

ТВРДИ ДА ЈЕ СУШТИНА ОДНОСА ДВЕЈУ СТРАНАКА „У ДРЖАВНИМ И НАЦИОНАЛНИМ ЦИЉЕВИМА“

* „Ако имате неке циљеве које сте поставили да треба да се реализују до 2025. године, када је реч о платама и пензијама, веома је битно шта ће се десити у наредне две године. Ако пропустите те две године или ако Србија крене лошим путем, нећете моћи да остварите неке стратешке циљеве које сте поставили

_____________________________________________________________________

        ПРЕДСЕДНИК Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је данас да однос између Српске напредне странке и СПС-а никада није био нарушен, наводећи да је суштина тог односа у државним и националним циљевима.

        Дачић је након разговора са председником Србије Александром Вучићем, казао новинарима да на том састанку није било говора о формирању нове владе, већ да је било осврта на остварења током актуелног мандата и о "нечему што ће чекати Србију у наредном периоду".

        Он је казао да је рок за формирање нове владе почетак новембра и изразио уверење да ће бити формирана пре тог рока.

        Према његовим речима, СНС и СПС верују да ће у наредне две године моћи да поставе чврсте основе које ће бити "кључне за будућност Србије".

        "Ако имате неке циљеве које сте поставили да треба да се реализују до 2025. године, када је реч о платама и пензијама, веома је битно шта ће се десити у наредне две године. Ако пропустите те две године или ако Србија крене лошим путем, нећете моћи да остварите неке стратешке циљеве које сте поставили", казао је Дачић.

        Он је додао да између осталог рачунају на председничке и београдске изборе за две године, као и на дијалог са Приштином од септембра ове године.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари