Дачић: Договорио сам се са Вучићем да на београдске изборе идемо одвојено

НАСТУПИЋЕ СА ЈЕДИНСТВЕНОМ СРБИЈОМ, КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА БИЋЕ ИМ АЛЕКСАНДАР АНТИЋ

        ПРЕДСЕДНИК Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић изјавио је данас да се са председником Србије и СНС Александром Вучићем договорио да њихове странке на градским изборима наступе одвојено, а да коалицију направе након избора.

        Он је рекао да ће на предстојећим изборима наступити у коалицији са Јединственом Србијом, дугогодишњим коалиционим партнером, а да ће њихов кандидат за градоначелника бити Александар Антић.

        Лидер СПС је навео и да је уверен да ће СНС и СПС заједно имати већину одборника у Скупштини града Београда.

        Додао је да ће у кампањи наступати „чврсто и одлучно“, а да ће тако поступати и у вршењу власти.

        Коментаришући одлуку Српске напредне странке да се не иде на ванредне парламентарне изборе заједно са београдским, Дачић је рекао да та одлука доприноси увођењу реда у одигравање одређеног политичког догађаја и трајање мандата појединачних државних органа.

        „Ви знате да смо ми социјалисти увек били за то да избори буду редовни, наравно постоје и неке прилике када се политичка нестабилност уноси на наш политички простор и у тим тренуцима је позитивно одржати ванредне изборе“, истакао је Дачић и додао да поздравља ту одлуку као знак уважавања државних интереса.

        Дачић је поручио и да ће СПС одмах након расписивања избора кренути у кампању.

        Танјуг

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

milovan's picture
milovan 23:20 11.01.2018.

  • +9
Voting is closed.

Вама обадвојици је место у Падинској Скели, ито поодавно!

dumbo's picture
dumbo 10:25 12.01.2018.

  • +7
Voting is closed.

Ха, ха... велики медијски манипулатор и ,,доносилац бурека,, војводи од зарђале кашике,, мајсторски ради свој посао,, Разнео је тзв.опозиицију на , на...да ни прстића више нема..Дачек са својим анти-Социјалистима,,то је одавно само ,,предузеће,, које нема никакве везе са онима за које тврди да их заступа,.постао је само обичан,,привезак,, код Вучића, исто и ДС под Шутановцем..Шешељуга,,мудро ћути,, јер мора, Чанак,Чеда, Палма, Пастори, Расим Ашки, Бошко Ничић, Миленко Јованов, ипак је то мало већа већина у односу н а ону другу тзв.опозицију, Јанковића, Јеремића, ,,10 посто,, Петровића,Ђиласа, од којих ниједан незна ко је већ одавно ту као Вучићев,,играч,,. У суштини, овај обични народ, и НЕМА никакву другу опцију са којом би кренуо у промену СИСТЕМА, јер док се систем не промени, увек ће бити иста ,,игра,, и ,,играчи, који не представљају стварну вољу НАРОДА:

Додај коментар