Београдски Митинг солидарности са Венецуелом: Трг Републике 16. сптембра у 16 сати

БЕОГРАЂАНИМА СЕ АПЕЛОМ ОБРАТИЛА АМБАСАДОР ВЕНЕЦУЕЛЕ У СРБИЈИ ДИА НАДЕР ДЕ ЕЛ-АНДАРИ

  • Наш вечни командант Уго Чавез Фријас је говорио: „Љубав се љубављу враћа”. У то име вас од свег срца позивам да нам се придружите у суботу 16. септембра и својим присуством подржите Светски дан солидарности са Внецуелом јер само заједно можемо да истрајемо”

          МИТИНГ солидарности са Венецуелом – у оквиру Светског дана солидарности са том карипском земљом – одржаће се 16. септембра у Београду.

          На Тргу Републике, са почетком у 16 сати.

          Тим поводом се Београђанима и српским пријатељима своје земље обратила амбасадор Венецуеле у Србији Диа Надер де Ел-Андари:

          „Драги пријатељи Венецуеле,

          Као што знате, наша земља је нападнута са свих страна и наш народ се јуначки бори да очува мир, незвисност и суверенитет који су нам давне 1811. подарили наши храбри преци предвођени оцем свих слободних Венецуеланаца Симоном Боливаром.

          Искрено пријатељство, љубав и подршка коју сте нам пружали свих ових година за нас је непроцењива јер је народу којем прете лишавањем слободе и страном интервенцијом солидарност других народа преко потребна. Без ње смо сами и препуштени на милост и немилост силама које гледају само сопствене интересе и није их брига колико ће деце гладовати, колико ће људи живети у беди и ропству, колико ће нас изгубити своје вољене и колико ће нараштаја трпети због незајажљиве похлепе империјализма.

          Наш вечни командант Уго Чавез Фријас је говорио: „Љубав се љубављу враћа”. У то име вас од свег срца позивам да нам се придружите у суботу 16. септембра и својим присуством подржите Светски дан солидарности са Внецуелом јер само заједно можемо да истрајемо”.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари