Београдски Митинг солидарности са Венецуелом: Трг Републике 16. сптембра у 16 сати

БЕОГРАЂАНИМА СЕ АПЕЛОМ ОБРАТИЛА АМБАСАДОР ВЕНЕЦУЕЛЕ У СРБИЈИ ДИА НАДЕР ДЕ ЕЛ-АНДАРИ

  • Наш вечни командант Уго Чавез Фријас је говорио: „Љубав се љубављу враћа”. У то име вас од свег срца позивам да нам се придружите у суботу 16. септембра и својим присуством подржите Светски дан солидарности са Внецуелом јер само заједно можемо да истрајемо”

          МИТИНГ солидарности са Венецуелом – у оквиру Светског дана солидарности са том карипском земљом – одржаће се 16. септембра у Београду.

          На Тргу Републике, са почетком у 16 сати.

          Тим поводом се Београђанима и српским пријатељима своје земље обратила амбасадор Венецуеле у Србији Диа Надер де Ел-Андари:

          „Драги пријатељи Венецуеле,

          Као што знате, наша земља је нападнута са свих страна и наш народ се јуначки бори да очува мир, незвисност и суверенитет који су нам давне 1811. подарили наши храбри преци предвођени оцем свих слободних Венецуеланаца Симоном Боливаром.

          Искрено пријатељство, љубав и подршка коју сте нам пружали свих ових година за нас је непроцењива јер је народу којем прете лишавањем слободе и страном интервенцијом солидарност других народа преко потребна. Без ње смо сами и препуштени на милост и немилост силама које гледају само сопствене интересе и није их брига колико ће деце гладовати, колико ће људи живети у беди и ропству, колико ће нас изгубити своје вољене и колико ће нараштаја трпети због незајажљиве похлепе империјализма.

          Наш вечни командант Уго Чавез Фријас је говорио: „Љубав се љубављу враћа”. У то име вас од свег срца позивам да нам се придружите у суботу 16. септембра и својим присуством подржите Светски дан солидарности са Внецуелом јер само заједно можемо да истрајемо”.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

zauvek branilac's picture
zauvek branilac 23:15 12.09.2017.

  • +24
Voting is closed.

Podrška odbrambenim snagama VENECUELE koje predvodi predsednik Nikolas Maduro!

Нада's picture
Нада 11:07 13.09.2017.

  • +2
Voting is closed.

Апсолутно треба дати подршку Венецуели на митингу. Тиме је дајемо и себи- и наша је земља нападнута са свих страна. И ми смо Венецуела.

Посматрач's picture
Посматрач 20:29 13.09.2017.

  • +1
Voting is closed.

Не треба дати подршку државама Северне, Јужне Америке и Аустралије, осим Боливији и енклавама Абориџина. Све остало су окупатори на туђим територијама.
Подржимо потомке Инка, Ацтека, тзв. Индијанаца и осталих преживелих староседелаца широм Света, а не шпанске и британске конквистадоре који су их поробили.
Не дам подршку Венецуели док не врати земљу оним народима које су урнисали и геноцидом готово истребили.
Дајем подршку тзв. Гаучеросима на југоистоку Мексика да се ослободе и полако истерају потомке конквистадора из Мексика.
А за Венецуелу ме уопште није брига.
То они имају братски сусрет са сродним људима из Северне Америке.
Није истина да су се Мексиканци помешали са староседеоцима и да су већином "аутохтоно" становништво, као што то пропагирају и сви конквистадори Јужне и Средње Америке. Ускоро ће и Амери себе називати староседеоцима. Већ измишљају и усвајају имена народа које су затрли и себе називају, на пример "Илини". Није истина да су мале богиње проузроковале помор староседеоца Северне и Јужне Америке. И није истина да је Венецуелански народ неки народ. Они су Конqвистадори.
Подржати Венецуелу је исто као подржати Албанце на КиМ. Дошли, истерали нас, удружиле се са фалангама Запада и сада глуме "староседоце" на нашој земљи.
Ајде Срби.
Извуците главе из песка.
Као што је Запад подржао сукобе народа српског порекла у Југославији, тако и ми треба да подржимо сукобе тзв. Венецуеланаца и Американаца. Нек се туку. И они су нас подржавали да се кољемо и цепамо. Чак су нам поцепали и главнину Српског бића на РС, Србију и ЦГ, а од ЦГ направили на брзака основу на којој ће изградити нацистички део Срба.
Подржавам удар Америке на Венецулу, Немачку, Француску и на кога год хоће од западних народа. Нека сатре све латино државе. Имају моју подршку која је важна као лањски снег, али је "прагматичнија" од неподршке.
И да поставим једно питање на крају.
Има ли икога да мисли да су Руси толико глупи и да ће подржати Венецуелу макар и делић као Сирију?
Е, а сада су Факти на потезу.

Neba's picture
Neba 23:13 13.09.2017.

  • +2
Voting is closed.

Da, da u pravu si! Mada, pazi pre Srba na Balkanu su bili Kelti. Koje smo mi i Avari oterali. Tako da bi bilo pravedno da mi svi, jelte, odemo! I da se Kelti vrate! Ili dinosaurusi. Oni su još stariji! Nije istina da ih je pobila kometa! Lažu!

Посматрач's picture
Посматрач 07:03 14.09.2017.

  • +1
Voting is closed.

До неба си у праву.
Ко би рекао шта сам све пропустио. Чак и стварање народа и држава света. Све сам пропустио.
Али ти ниси и стварање народа и држава на планети таман лепо сврставаш у данашњицу. Ниси за потценити.
Потпуно си у праву.
Дивим ти се.
Само ниси добро разумео стварање народа и држава. Можда ако се мало вратиш у ту далеку прошлост и схватиш. А можда ако мало још проучиш ко је то рекао да су Срби уништили Келте и Илире???
Можда су баш ти Келти уствари Срби. Само ти имаш Британску теорију. Па добро онда. Ево ти нешто дасе забављаш и врачаш у боб. Како то да Келти имају идентичну културу Србима? Да нису мало Срби растегли ноге? Британци кажу нису Срби, него су Келти растегли ноге и дошли овамо. Ето, ја нисам британац. Трагови српске културе су и тамо и у Србији, само је они зову Келтска култура, а ја је зовем Српска.
Шта мислиш, ко је ближи истини?
А за данас имаш прекрасне идеје. Неће се баш свидети твоме народу, али рецимо - у праву си!
Дошли Албанци и Хрвати и Муслимани, све неки нови народи и шта ћеш - истераше Србе!
Па нећемо се валда враћати до Келта сада.
Ајде Срби, Небо нас саветује.
Магла!
Дошли Албанци.
Ајде Венецуеланци. Магла.
Истерали сте претходнике, сада вас терају Американци и да вас не видим.
Па ту некако и имамо исте погледе.
Кој те ђаво теро да се јавиш са твојим погледима и да разочараш нас протеране Србе?

Посматрач's picture
Посматрач 20:20 13.09.2017.

  • +1
Voting is closed.

Нека Тиле устане и настави сарадњу са својим омиљеним пријатељима. Срби треба да се уздрже, ако не ни због чега другог, оно зато што их Тиле више не може варати.
Дајте им подршку преко медија. Као и они нама. А онда се окрените и идите на пецање. Као и они што су.

Нада's picture
Нада 10:48 14.09.2017.

  • +3
Voting is closed.

Чуди ме одакле толики бес због једног митинга подршке угроженима од фашиста.
Ово је митинг: СТОП фашизму и прављењу хаоса по туђим државама. СТОП убицама које су пројектовале вештачки изазване ратове многим народима. СТОП за кланице и егзодусе невиних , по целој планети.
Није српски ћутати, посебно ако смо и ми њихове жртве.
А ко је коме шта отео, треба да решавају УН и судови- под условом да се фашисти НЕ мешају.
Да, и како оно рекосмо: Панта реи. Ми смо имали Љубичицу белу, они су имали разне, међу које сигурно не спадају ни Уго Чавез, ни Мадуро.

Посматрач's picture
Посматрач 11:36 14.09.2017.

  • +2
Voting is closed.

Нема беса, Надо! Ја више нисам у стадијуму да имам нападе осећања. Ствари гледам ледено, голо и без пардона. А од када је Србија остала сама на мегдану са нацистима, од када су нас распорили и одкада нас развлаче ко шакали лешину а цео свет окренуо леђа и бројао бомбе по Србији и звезде снеба, од тада немам ни обзира ни пардона.
Када било која држава од сличних Венецуели стане у УН испред амбасадора и отворено се стави на страну Србије, има да ратујем за њу ако треба. Све остало су промаје и потребе других. Сете се Србије само и једино ако им треба.
Велико плус за коректност а још више за Панта реи. Кажу људи паметном је довољно једном скренути пажњу, а старијем као мени, па макар био и помало паметан, не вреди. Нисам чуо Венецуелу 99. а још мање видео неке активности.
Данас, када је Србија под америчком чизмом, они хоће подршку усред Србије за себе а против Америке. Да није то мало превише себично? Они су ту где су, али Србија може само да буде кажњена још више. Тражити од Србије тако нешто у условима под којима Србија већ губи дах, није ни дипломатски, ни заслужено и није на месту.

Нада's picture
Нада 16:40 14.09.2017.

  • +3
Voting is closed.

Ја увек одобравам свако искрено мишљење, а посебно своје. Апсолутно сте у праву о данашњој позицији Србије. Једино тешко прихватам да се пред Злом морамо утишати.

Додај коментар