Ученицу у Урошевцу силовао прво професор, па истражни полицајац, а на крају и – гинеколог

СВЕ У ИСТОМ ДАНУ– ДОДУШЕ, ПРВА ДВОЈИЦА У ПРИТВОРУ, А ГИНЕКОЛОГ У КУЋНОМ ПРИТВОРУ

* ФАКТИ: Ево народа који је по вољи Доналда, Трампа, Ангеле Меркел, Терезе Меј, Емануела Макрона и Јенса Столтенберга. Нарочито Мајка Пенса и Мајка Помепа. Какве западне газде такви шиптарски поклисари. Сва је разлика у томе што ови из Вашингтона, Брисела, Лондона, Берлина и париза силују народе и државе, а изигравају професоре, полицајце и гинекологе...

          У УРОШЕВЦУ су одржани протести због случаја силовања малољетнице у Глоговцу, који потреса јавност већ неколико дана, а који је полицији наводно пријављен првог фебруара.

          Учесници су поставили транспаренте испред Дирекције за образовање у том граду.

          Учесници протеста су се окупили испред Општинског суда, а затим прошетали до полицијске станице, преноси приштинска "Коха".

          Према писању приштинских медија у Глоговцу је, наводно, шеснаестогодишњу ђевојчицу сексуално злостављао професор, када је отишла у полицију да пријави случај, напаствовао је и истражни полицајац, а затим и гинеколог коме се обратила.

          Поменути портал пише да су сва тројица ухапшена и одређен им је једномјесечни притвор, а они су на саслушању негирали кривицу. Са друге стране "КТВ" јавља да је љекару одређен кућни притвор, док су полицајац и професор задржани у притворској јединици.

          Истражни органи утврђују тачне околности и детаље овог случаја, који би требало да буду познати након завршетка истраге.

          Због овог случаја прије неколико дана су грађани протестовали и у Приштини.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари