Милов министар одбране без војске – Предраг Бошковић – назвао Вулина „нацистом“

ТВРДИ ДА СЕ СВРСТАО У АНТИЦРНОГОРСКЕ ЕЛЕМЕНТЕ КАКВИ СУ СЕ ОКУПИЛИ У ДЕМОКРАТСКОМ ФРОНТУ

* У Бриселу рекао: „Све оно што ради и изјављује господин Александар Вулин у последње вријеме, било би заиста смијешно да он није министар одбране државе Србије. Овако је трагикомично и његов национал-социјализам, који исијава у посљедње вријеме, највише шкоди интересима Србије

* ФАКТИ: Овај бивши Србин још не капира да он и Мило Ђукановић – са осталима из мафијашке власти у Подгорици – наносе највећу могућу штету државности Монтенегра покушавајући да у њему искорене све што је српско и аутентично црногорско. Само, тиме – не хотећи, наравно – користе српској ствари

_______________________________________________________________________

        МИНИСТАР одбране Црне Горе, Предраг Бошковић, назвао је свог колегу из Србије Александра Вулина нацистом.

        Бошковић је казао да је Вулиново понашање приликом посете Црној Гори „трагикомично, али и да представља политички перформанс“, преноси Радио-телевизија Црне Горе.

        „Све оно што ради и изјављује господин Александар Вулин у последње вријеме, било би заиста смијешно да он није министар одбране државе Србије. Овако је трагикомично и његов национал-социјализам, који исијава у посљедње вријеме, највише шкоди интересима Србије“, оцијенио је министар одбране, Предраг Бошковић.

        Црногорски министар је додао да је „такав пример политички перформанс који је Вулин изводио по Црној Гори“ и рекао да ће се „Црна Гора увек понашати у складу са законом и Уставом“.

        „Поштујемо и државу Србију и сваки државни орган Републике Србије, па чак и у ситуацији када господин Вулин и њему слични не поштују ни нас, ни наше законе, ни уобичајену дипломатску праксу“, истакао је Бошковић уочи састанка министара одбране у Бриселу.

        Он је оптужио министра Вулина да се „ставио у ред свих антицрногорских елемената који долазе из Србије и који су оличени у Црној Гори у Демократском фронту“.

        „Ако то не смета државним органима Србије, онда не смета ни нама. Али нам је добар показатељ како и на који начин треба да се одредимо према томе и Црна Гора ће то свакако знати да препозна и да се квалитетно о томе одреди. Оно што је невјероватно и што ми себи никад не бисмо дозволили, јесте да личне и породичне трагедије користимо у политичке сврхе, ради стицања јефтиних политичких поена. И на тај начин је показао управо да му ништа није свето нити да држи до било којег дигнитета“, казао је Бошковић.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари