Чеда Јовановић физички напао и адвоката „Физио центра“ Дејана Дубајића

НАПАДНУТИ: НОЋАС ЈЕ ПОКУШАН И НАСИЛНИ УПАД У „ФИЗИО ЦЕНТАР“

Адвокат Дејан Дубајић

* ФАКТИ: Могу се двојица сукобити због нечега. Може један од те двојице бити жртва туђе агресије. Бивало је тако, мноштво пута. Само, због чега би неко покушавао да насилно уђе у Физио центар? Не крије ли се у том центру нека тајна, нешто важно за Јовановића?

______________________________________________________________________

        БИВШИ народни посланик Чедомир Јовановић напао је Дејана Дубајића, правног заступника Амбуланте за рехабилитацију "Физио центар" на Новом Београду, испред које је пре два дана власника те клинике Д. И. ударио тениским рекетом.

        Јовановић је насрнуо на адвоката Дубајића и поломио му наочаре испред "Физио центра". На лицу места налази се полиција, а истрага је у току, преносе медији.

Моменат напада на директора Физио-центра

        Дубајић је рекао за "Новости" да је ноћас покушан насилан улаз у "Физио центар" на иста врата испред којих је у суботу, око 16.50 часова бивши народни посланик Чедомир Јовановић нанео телесне повреде рекетом за тенис власнику амбуланте за Физикалну рехабилитацију.

        Након напада на власника амбуланте, по налогу Трећег основног тужилаштва у Београду, полиција је почела проверу тог догађајa.

        "Врше се провере догађаја, у току је прикупљање обавештења од свих присутних лица, прибавља се медицинска документација за лице коме су нанете повреде и узимају видео-снимци", рекла је портпарол тужилаштва Маја Делић Танјугу.

        Поред тога, додала је Делићева, врше се и провере да ли је Јовановић након што је изашао из болнице, где је био на лечењу од ковида-19, прекршио карантин, односно да ли му је карантин наложен.

        (Срна)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари