Американци снимају филм о „нападу на Њујорк“ 11. септембра 2001.

ФИЛМ ЈЕ О ПЕТОРО ЉУДИ ЗАГЛАВЉЕНИХ У ЛИФТУ СВЕТСКОГ ТРГОВИНСКОГ ЦЕНТРА - ЊИХ ИСТИНА НЕ ЗАНИМА

Чарли Шин

        СНИМАЊЕ филма о нападима на Њујорк 11. септембра 2001. године, са Чарлијем Шином и Вупи Голдберг у главним улогама, почело је јуче, рекао је агенцији Франс прес редитељ Мартин Гиги, потврдивши тако информације објављене на сајту Варајети (Variety).

        Овај филм независне продукције, који ће се снимати на Лонг Бичу у Калифорнији, прати причу о петоро људи заглављених у једном од лифтова у кулама близнакињама Светског трговинског центра, наводи Варајети.

        Снимање би требало да траје до краја марта, а премијера је најављена за јесен, прецизирао је Гиги.

        У споредним улогама наћи ће се такође реномирана глумачка имена, међу којима су Луис Гусман, познат по филмовима „Магнолија“, „Трафик“ и „Ноћи бугија“, и Вуд Харис, који се прославио улогом Ејвона Баркдејла у серији „The Wire“, потврдио је редитељ.

        „Овај пројекат стар је осам година. То је чудо које ће угледати светлост дана“, написао је Мартин Гиги у поруци послатој Франс пресу.

        Глумац Чарли Шин, који је имао проблема са зависношћу од алкохола и дрога, обелоданио је средином новембра да је HIV позитиван. Шин, кога је магазин „Форбс“ прогласио за најбоље плаћеног глумца на свету 2010. и 2011. године, избачен је 2011. из популарне серије „Два и по мушкарца“ („Two and a half men“) због проблематичног и насилног понашања.

        Бета

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари