The Washington Post и ABC: Чак 48 одсто Американаца сматра да Трамп није способан да преговара са Путином

ЕВО ШТА СЕ ДОБИЈЕ КАД НЕ АНКЕТИРА ГАЛУП НЕГО ОНИ ПРЕКО КОЈИХ СЕ ВОДИ РАТ ПРОТИВ ЛИДЕРА САД

  • Анкета наводно показала и да 60 одсто испитника верује да се Русија мешала у прошлогодишње америчке председничке изборе, а чак 44 одсто – да је Трамп имао користи од тог мешања

          БЕЗМАЛО половина (48 одсто) Американаца сматра да Доналд Трамп није способан да представља и заступа интересе Сједињених Држава у преговорима са Русијом – показала је анкета коју су заједно органзовали The Washington Post и телеканал ABC.

          Обратите пажњу: ово нису резултати Галупове анкете, ово је анкета у режији оних који се социолошким истраживањима и анкетама не баве. Али, ево, баве се поводом Трампа. Ваљда зато што Галуп не жели да таквим „анкетама” прља сопствену репутацију.

          А The Washington Post и телеканал ABC без зазора тврде да је њихова анкета показала да је само 32 одсто анкетираних спремно да „преговоре са Путином” повери Трампу.

          Да је и ово и овакво анкетирање саставни део „рата” који америчка „дубока држава” води против шефа државе, сведочи и то што је испитаницима било постављено питање: да ли су Доналд Трамп-млађи, бивши шеф изборног штаба Трампа-старијег Пол Манафорт и Џаред Кушнер (зет председника САД) имали право да се срећу са адвокатом из Русије Наталијом Весељницком?

          Наводни резултат анкете поводом овог питања је небитан, али њени организатори тврде да је само 26 одсто испитаника одговорило да су такво право имали.

          Подједнако се не може сасвим веровати ни тврдњи The Washington Post и телеканала ABC да је њихова анкета показала да је 58 одсто Американаца незадовољно његовим деловањем из Беле куће. А да 48 одсто сматра да су САД под њим изгубиле позиције у свету.

          Тобоже је незадовољних Трамповом економском политиком само 41 одсто.

          The Washington Post и телеканал ABC наводе и да 60 одсто испитника верује да се Русија мешала у прошлогодишње америчке председничке изборе, а чак 44 одсто – да је Трамп имао користи од тог мешања.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари