Спајсер: Трамп се са Меркеловом није по други пут руковао јер је није чуо

 ОНА РЕКЛА „ГОСПОДИНЕ ПРЕДСЕДНИЧЕ, МОЖЕМО ЛИ СЕ ОПЕТ РУКОВАТИ”, А ОН ЈЕ - ИГНОРИСАО

  • Високотиражни немачки дневни лист Билд данас је оценио да је „мало вероватно” да Доналд Трамп није чуо предлог Меркелове која је седела поред њега и приметио да током целе ове сцене амерички председник Меркеловој није упутио ни поглед

         ПОРТПАРОЛ америчког председника Доналда Трампа – Шон Спајсер - одбацио је тврдње да је Трамп намерно одбио да се рукује са немачком канцеларком Ангелом Меркел пред камерама приликом њиховог сусрета у Вашингтону.

         „Мислим да није чуо канцеларкин предлог канцеларке да се поново рукују пред фоторепортерима у Белој куц́и. Све је плод неспоразума”, рекао је Спајсер за немачки недељник Дер Спиегел.
Како преносе немачки медији, Меркелова је Трампу рекла: „Господине преседниче, можемо ли се опет руковати (ради снимања)”. А он на то уопште није одреаговао.

         Било да амерички председник није чуо или пак да је игнорисао предлог Ангеле Меркел, углавном немачки медији наводе да је била симптоматична општа атмосфера сусрета током којег су разлике два лидера биле евидентне у погледу имиграције, трговине и војне потрошње у оквиру НАТО.

         Високотиражни немачки дневни лист Билд данас је оценио да је “мало вероватно” да Доналд Трамп није чуо предлог Меркелове која је седела поред њега и приметио да током целе ове сцене амерички председник Меркеловој није упутио ни поглед.

         Сам Трамп је на свом Тwиттер-налогу разговор са Меркеловом назвао „изванредним” и приложио фотографију на којој се са њом рукује.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

milovan's picture
milovan 17:53 19.03.2017.

  • +2
Voting is closed.

Tramp je samo hteo da pokaze Merkelovoj gde joj je mesto.Nemci su Ruse preveli zedne preko vode, zloupotrebili njihovu dobrotu.Amerikenjci zivotinjskim nagonom brane i ne pustaju lovinu. Jos ce Nemci dugo godina morati da slusaju i placaju Jenkije. To je garant za mir u Evropi,Nemci su se ofirali svojim odnosom prema nama Srbima. Isto bi to sutra ucinili prema svim bivsim protivnicima samo da im se ukaze prilika.Kod njih milosti prema protivniku nema, deviza je potpuno ga dotuci pa makar to Bio i Sport.

Александар Србски's picture
Александар Србски 21:08 19.03.2017.

  • +2
Voting is closed.

Ко путује авионом (или преседа) из Франкфурта за УСА,биће подвргнут строгој контроли коју врше америкоњски агенти а никако Немачки. Немачким пандурима је чак и забрањено да присуствују контроли путника.

Zare2's picture
Zare2 09:32 20.03.2017.

  • +2
Voting is closed.

Doslo vreme kada se pacovi otimaju za vrecu para..

Додај коментар