Неки Украјинци почињу да се хвале да су убијали милиционере на кијевском Мајдану

ЈЕДАН ОД ТАКВИХ ЈЕ ИВАН БУБЕНЧИК ИЗ ВЕЛИКОГ ЗАПАДНОУКРАЈИНСКОГ ГРАДА ЛАВОВА

  • „Узео сам на нишан оне који су командовали. Растојање није било велико, па су ми за „скидање“ двојице била довољна само два метка... Неки су ми рекли да сам им пуцао у потиљак. То је истина. Били су ми окренути леђима. Нисам могао да чекам да ми се окрену лицем. Тако је Бог одредио“

         ИСПОСТАВЉА се да су многи хероји кијевског евромајдана, који се завршио државним превратом у режији Американаца, злочинци.

         А неки од њих се својим злочинима данас још и хвале. Један од тквих је Иван Бубенчик из Лавова.

         Он је испричао да је свој „подвиг“ извео овако:

         „Били смо у згради кијевске Конзерваторије. Неко је ујутро 20. фебруара (2014-те) донео „калашњиков“ са 75 метака. Пуцао сам са задњег прозора са којег су се одлично видели милиционери. Узео сам на нишан оне који су командовали. Нисам то чуо, али сам видео по гестикулацији. Растојање није било велико, па су ми за „скидање“ двојице била довољна само два метка...“

         Бубенчик није сакрио ни ово: „Неки су ми рекли да сам им пуцао у потиљак. То је истина. Били су ми окренути леђима. Нисам могао да чекам да ми се окрену лицем. Тако је Бог одредио“.

         Бубенчик се шепури јер је Врховна Рада Украјине после преврата прогласила амнестију за све што су сви учесници преврата (у)радили на кијевском Мајдану...

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

micky's picture
micky (није потврђен) 07:12 20.02.2016.

  • +2
Voting is closed.

Nije to BOG odredio tako nego demon iz Vatikana a ti si njegov sluga i dupelizac.
A BOG ce tebi da "odredi" ...

АНТИ-НАТО ПРОТЕСТ's picture
АНТИ-НАТО ПРОТЕСТ (није потврђен) 09:22 20.02.2016.

  • +2
Voting is closed.

ДАНАС ВЕЛИКИ АНТИ-НАТО ПРОТЕСТ: Србија устаје против споразума са НАТО алијансом,БЕОГРАД – Данас испред зграде Председништва на Андрићевом венцу у Београду, у 13 часова, почеће велики анти-НАТО протест. - На протест су позвале готово све опозиционе снаге ПАТРИОТСКОГ БЛОКА, а очекује се присуство великог броја људи.

Подсећамо, Скупштина Србије је усвојила одлуку о потписивању новог споразума са НАТО алијансом, а председник Србије, Томислав Николић, потписао је Закон о потврђивању споразума између Србије и НАТО-а.

Опозиција овај споразум означава као велеиздају, Вучић и Николић тврде да споразум никако не нарушава интересе Србије и војну неутралност Србије.

"Metodi"555's picture
"Metodi"555 (није потврђен) 11:52 20.02.2016.

  • +2
Voting is closed.

Da li je majdanski metod primenjivan i u Sarajevu na samom početku ratnih nesreća ?

"Metodi"'s picture
"Metodi" (није потврђен) 11:55 20.02.2016.

  • +2
Voting is closed.

Ovo 555 je višak -prepisana brojka sa kontrole SPAM unosa.

Додај коментар