Foreign Policy: Трамп ће оптужити Обаму за неправилно поступање са тајним информацијама

НАВОДНО ИМА НАМЕРУ ДА СЕ НА ТАЈ НАЧИН ОСВЕТИ СВОМ ПРЕТХОДНИКУ У БЕЛОЈ КУЋИ

Доналд Трамп

  • Трамп је наводно уверен да иза „цурења“ информација из његове Беле куће стоји управо Обама са својим кадровима који су још у врху државног апарата

        АДМИНИСТРАЦИЈА Доналда Трампа планира да оптужи своје претходнике из гарнитуре Барака Обаме за неправилно поступање са тајним информацијама.

        Како тврди Foreign Policy, актуелни амерички лидер има намеру да се на тај начин освети бившем председнику САД за „подастирање“ скандалозних информација антитрамповским медијима.

        Трамп је наводно уверен да иза „цурења“ информација из његове Беле куће стоји управо Обама са својим кадровима који су још у врху државног апарата.

        Foreign Policy још тврди да ће Трампова администрација започети истрагу о „обради“ тајних информација и података под Обамином влашћу, укључујући размену информација о сајбер-безбедности.

        Истрага ће се наводно - посебно - тицати програма Министарства националне безбедности САД који обезбеђује размену информација о хакерским нападима. Ради тога ће „Трампова екипа“ изучити како је рађено за време Обамине владавине поводом хакерских напада.

        Foreign Policy наглашава да ће Трамп свог претходника Обаму оптужити да је информације продавао и Израелу и Русији.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари