Бела кућа осумњичила Трампову породицу да има обимне финансијске везе са Русијом

ЕРНЕСТ ЈАВНО ПОЗВАО НОВОИЗАБРАНОГ ШЕФА ДРЖАВЕ ДА „ИЗНЕСЕ ДОКАЗЕ ДА ТЕ ВЕЗЕ НЕ ПОСТОЈЕ

          ОБАМИНА Бела кућа поново осумњичила Доналда Трампа да има „финансијске везе са Русијом и да их скрива.

          Обамн портпарол Џош Ернест чак је јавно позвао новоизабраног председника САД да „изнесе доказе да те везе не постоје.

          Као да терет доказивања није на ономе ко оптужује, Ернест је додао: „Трамп и његова породица могли би изнети много доказа да њихов бизнис није повезан са Русијом, али су одбили да то учине. Таква тајновитост само сеје сумње у јавности.

          Ернест је навео да је – по подацима којима располаже – један од чланова Трампове породице недавно говорио о обимним финансијским везама породице и Трампа и Trump Organization у Русији.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

misko's picture
misko 22:53 12.01.2017.

  • +3
Voting is closed.

Zanimljivo , a zašto ovaj tip prvo ne iznese dokaze za svoje tvrdnje a onda da traži da tramp pobija dokaze , ovako reakao je da su ruski špijuni a oni moraju da DOKAZUJU da NISU. Vrlo zanimljiva politika u DEMOKRATSKOJ DRŽAVI. Da je amerika demokratska država ova stoka koja optužije javno bez ikakvih dokaza bi odmah po službenoj dužnosti bila procesuirana, jer je NAPAO FUNKCIJU PREDSEDNIKA USA A TO JE ISTOVREMENAO NAPAD I NA TU DRŽAVU ALI KOLIKO VIDIM NIŠTA SE NJEMU NEĆE DESITI MADA BI JAVNI TUŽILAC TE DRŽAVE TREBA O DA PORAZGOVARA SA DOTIČNIM LAJAVKOM.OČIGLEDNO JE DA AMERIKA POSTAJE PARTIJSKA DRŽAVA U KOJOJ INSTITUCIJE SKORO DA NE FUNKCIONIŠU NA FEDERALNOM NIVOU A POLAKO TA PARLIZA ZAHVATA I MNOGE DRŽAVE ČLANICE. OVO JE OČIGLEDAN UVOD U RASPAD TE FEDERACIJE I SAMO RAT PROTIV NEKOGA SA STRANE MOŽE MOŽDA PUČISTIMA IZA KLINTON KLANA DA OMOGUĆI KOMPLETNO PREUZIMANJE VLASTI U NEKOM VANREDNOM STANJU I HAOSU KOJI ĆE IZAZVATI, UKLJUČUJUĆI VEROVATNO UBISTVO ILI OPOZIV AKTUELNOG ŠEFA DRŽAVE, MRAČNE STVARI SE SPREMAJU U AMERICI ALI I U CELOM SVETU U TOKU OVE GODINE.

Додај коментар