Бела кућа објавила да ће одсад одлучно реаговати на лажи о Трамповој повезаности са Русијом

ОД 20. ЈАНУАРА ДО 25. МАЈА ПРОТИВ ПРЕДСЕДНИКА САД БИЛО 125 „ЦУРЕЊА“ ИЗ ДРЖАВНИХ ОРГАНА

Себастијан Горка

        БЕЛА кућа ће одсад одлучно реаговати на инсинуације у водећим америчким медијима које се буду тицале тобожње завере између Доналда Трампа и Русије - рекао је телеканалу Fox News заменик помоћника председника САД Себастијан Горка.

        Притом је открио да ће таква реаговања бити у његовој надлежности. И нагласио:

        „Спреман сам да будем председников питбултеријер. Неко се морао, пре или касније, супротставити медијима који производе такве лажи. У нашем тиму су изванредна жена Кејлин Конвеј, која је старији саветник председника Трампа, одважни професионалац Шон Спајсер (портпарол Беле куће) и многи други. Репутација телекомпанија CNN, MSNBC и других нестаје као дим. Оне се већ суочавају са кризом поверења гледалаца“.

        Горка је оценио да се са „манијакалном опсесивношћу“ граничи тежња америчких медија да у свему траже трагове повезаности Трампа са Русијом. Још је додао:

        „А та индустрија фалсификата за девет месеци није дошла ни до једног јединог доказа да је било шта било противзаконито“.

        Од Трампове инаугурације (20. јануара), па до 25. маја из највиших државних органа је „процурило“ 125 информација и докумената. И: све је било уперено против шефа државе...

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари