Трамп демократама: Не оптужујте Русију јер FBI нисте дали ни да прегледа ваше сервере

„НАЦИОНАЛНИ КОМИТЕТ ДЕМОКРАТСКЕ ПАРТИЈЕ ДА НЕМА ПРАВО ДА ГОВОРИ О БИЛО КАКВОМ УПАДУ“

        НОВИ председник Сједињених Држава свакодневно враћа и „лоптице“ и ударце својим политичким опонентима.

        Националном комитету Демократске партије јавно је поручио да нема право да Русију оптужује за упад у своје сервере јер FBI није никада обавило никакву експертизу стања тих сервера након наводних упада „руских хакера“.

        Доналд Трамп је притом посебно указао: „Национални комитет Демократске партије није дозволио FBI да провери податке њених компјутера у које је тобоже била „упала“ Русија. А с обзиром да је тако било, с којим правом демократе могу да буду уверене да се уопште радило о било каквом упаду ако чак нису затражиле ни експертизу сервера које су, како тврде, атаковали хакери?“

        Трамп је овоме придодао кратко, али ефектно питање: „Шта се поводом тога уопште догађа?“

        Обами и његовој администрацији поставио је директно питање: како су делови извештаја тајних служби о наводним хакерским нападима Русије постали доступни медијима?

        У овом контексту је уследило и додатно питање:

         „Како је то компанија NBC успела да добије ,ексклузивно право да прегледа тајни извештај’ који је достављен само председнику Обами? Ко јој је омогућио да чита тајне извештаје?“

        Телекомпаније NBC и CNN и лист The Washington Post објавили су изводе из извештаја достављеног Обами, уз тврдњу да су то необориви докази да је Русија умешана у сајбер-нападе у време америчких председничких избора.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари