Баш прави Саркозијев Француз

ЛЕОНЕТИ ЈЕДНО ЖУБОРИ ЂЕЛИЋУ,

ДРУГО ПРИЧА У СВОМ ПАРЛАМЕНТУ

        ПРИШТИНА, (ФоНет) - Француски министар за европске послове Жан Леонети изјавио је да Србија не може постати чланица Европске уније пре него што се помири са суседима, пише Коха Диторе.

        Желели бисмо да српским пријатељима кажемо да имају перспективу прикључења Европској унији без услова. Али, морамо послати поруку да нећемо прихватити земљу сукобљену са суседима, рекао је Леонети у француском парламенту.

*    *    *    *    *

        Французи су – ево још једног доказа – истински српски пријатељи! Прво нам, заједно са савезницима из НАТО, разоре земљу да би могли да нам, на рачун наше територије, повећају број суседа, а онда траже да те агресијом исфабриковане суседе признамо! Ако желимо да будемо приправници за њихов неоколонијални атлантистички клуб.

        Баш пријатељски! У свом парламенту удара шаком о сто: ти тамо Срби има да савију шије и да се помире са судином. Ти балкански православни Јевреји нека нека не рачунају на своју Свету земљу! За Европу су важнији цивилизовани и фини немафијашки Албанци од тих шизматика и “малих Руса”!

        А онда дођу у Београд па о суседима или не говоре уопште, или говоре тако да анестезирани Срби и не помишљају да им Споменик са Калемегдана отима заувек Грачаницу, Дечане, Љевишку и Пећку патријаршију. Чак се и не досећају да тим жуборењем само подржавају оне у Београду које су преко НАТО довели на власт. Да Србију само тактички блаже суседишу да би њихови сачували какве-такве шансе да остану на власти…

        Француска заиста све чини да је волимо као што она воли нас!


Слични садржаји

Коментари